evo97 Oluşturma zamanı: Ocak 2, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 2, 2011 Arkadaslar bir suru yerde baktim fakat bulamadim size soryom misir tanrilarida demonlar gibi carilir mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deviler Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2011 Gerçek olsalardı belki.. Mitolojinin Kelime Anlamı Masal-Hikaye Demektir Mısır Mitolojisi Denmesinin Sebebi Budur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2011 Demonoloji inancına göre demonlarin büyük bölümü eski tanrılardir. Çeşitli mitlerde tanrı formları farklılık gösterse de hepsi birbiri ile bağlantılıdır . Mitoloji de hikaye değildir . Konuyla ilgili çok fazla doküman mevcut sitede o yüzden uzun uzun yazmaya gerek duymadım demonlar ile ilgili başlıklarda cevabını bulabilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.