MrColt Oluşturma zamanı: Ocak 2, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 2, 2011 Sarhoşken foruma girme imkanı bulanların yeri : ) evet ju an sarhosum ve haykırmak istiyorum ... vs vs.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2011 Alkol bi şeyin anasıydi neydi o ? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2011 Alkol bi şeyin anasıydi neydi o ? Orhan ın mıydı neydi yok o balık olayım diyordu alık oldu evet diyerek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2011 Bir şişe rakı duruyor içeride ,birde annemle pederin açıp içmediği şarap içmeden mi yazayım yoksa içtikten sonramı geleyimm? :blink: :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2011 İçtikten sonrada yaz : ) bak bekliyorum uğra buraya içtikten sonra Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2011 yaşa be ColdHeart bende sitede büyük bir boşluk var ama ne diyordum artık yerimi buldum:D demekki ben istediğim zaman yazabilirim buraya genelde ayık gezmemde:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2011 Hissettikilerimi yazıyorum ; Başım dönüo ,midem bulanıyor ama kafam azıcık iyi çok değil .. Çalan şarkı Candan erçetin - Söz vermiştin Sahroş olamadım yarım şişe şarapla .. Bi dahaki sefere artık :D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SiMYaCı Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2011 9; biraaaamm orkam gensebay deryler benşm plsum dinlüyorum hayats ve hwr şrye gğlütorummm hrrkesm geçnşş yoll balıdını kutluyorn gnozis 4eberrrrt 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2011 ahahahsahhhsha ayh ! simyacı kopmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sting Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2011 Konu mütişş İçelim güzelleşelim dostlar... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2011 off off bu kızda bastı ya tekmeyi amaaan arkadaş ne demişler hayat kötü kolla,,,... neyse boşver gerisini, devammmmmm 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2011 Dün konuyu açarken güzeldi herşey ama şimdi başım zonklamaya başlayınca tekrar düşündüm neyse,umarım yöneticilerimiz burda biraz dağıtmamıza (imla hatası vs..) müsamaha gösterirler İçelim güzelleşelim dostlar:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2011 Yemişim imla hatasını bak orhan bile alık olmuş kim takar imlayı :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SiMYaCı Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2011 yaşa be never boynuzsuz bombayı süper palatmış ama (bkz) Orhanın mıydı neydi zuhahha süper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2011 Burada ne işim mi var kjankim bilir .. Alkolu severim .. Her daim burada görebilrsiniz yani laf olsun diye yazmıyorum .. Baslıga sadık kalarak yazıyorum . 7 yıldır motor kullanırım .. ( son 3 senedir de yamaha drg star kullanıyorum .. Hells angel üyesiyim .. ) kafam hafif iyiyken motor kullanmayı ve kullanırkndde babammmmmmmmmmmmmmmm pek bi severim .. Tavsiye ediyomuy8m banane lan alkollu araç kullanmayın diye bi ütopya var ama kafanıza göre.. Tavsiye ettiğim şu.. Bi chopper alın kendinize .. o ruzgarı yüzünüz yalasın .. Kaskın içinde bağırsın Tanrı DIO.. E şimdi diceksiniz ki ne diyor bu heriff.. Ayıksan sacmalıyorum dostum.. Başlığa sadık kal anlarsın ne dediğimi dur fiyakalı resmimi de koyayım :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Scroll Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2011 Elleri Eleerime Gözleri Gözlerimeee Karışan Bir Sennn Olsannn çok içtim ben ya.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2011 ayyaş oldun aa diyerek tepki verdi evdekiler ben içiyorum fakat adam gibi içiyorum dediysemde çatık kaşlar tehdit içeriyordu beni evdenmi atacaklar ne:D babamın depodan ev şarablarını azcık aşırıyorumda fıcıdan aşırdığımı nasıl anladığını çözemiyorum:/ arkadaşlara artık şarap ziyafeti veremicez:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EceLMeriC Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2011 bence bu linki kaldirin, yoksa her girdigimizde burada olmamiz lazim, kafamiz tabiki her zaman iyi, ne demis unlu dusunurlerden biri; Ustad nasilsin, kafan nasil? - Bos kafayi neden tasiyayim ((: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2011 buraya yazıcaz diye siteyi boşlarsak cellad süpermodum boynuzsuzum kaldırır konuyu sarhoş anına denk gelmemek lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2011 Çakır keyifim diye neden benimle dalga geçerler kiii Yok boynuzsuzun ikizi varmış üstelik kendisi söylüyor Canı da sigara çekiyorr ayy yazıkk İstiklal'de ki nostaljik tramvayın arkasında cadde boyu ispanyolca şarkı söyleyen grubu alkışlayıp oynamak ne kadar zevkliymiş öyle Halbuki daha dün "manyak mı bunlar benim orada bir tarafım donar" diyordum Belki televizyona da çıkarım belli olmaz En azından pencerelerden kendimi atmaya teşebbüs etmedim Tamam yaa sustum! ColdHeart, saygılar efenim! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2011 İçip içip dedikodumu mu yapıyorsunuz siz :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2011 bensız? bensız sarhoslar toplantısı? basta sana askolsun boynuzsuzum XD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2011 Hadi kuzum sen de katıl ben içmiyorum artık öyle adımı duydum da geldim dedikodu yapılıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2011 Yak bi sigara rahatlarsın gençç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2011 İşte sonunda içtim yine . Ne arıyorum burda ben kimim ne yapıyorum offf. Sorumsuz bir genç olmayı istiyorum yeniden. Geriye dönüş yok bu yoldan. Ne yol arkadaşı var ne rehber. Güç bela ilerliyoruz. Değişmişim ben onu farkettim. O eski duygusuz halim yok artık. Kahretsinki üzülüyorum artık bir çok şeye. O eski bencil, duygusuz, merhametsiz halimi özledim. Ruhum sadece acı veriyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.