gotixa Oluşturma zamanı: Ocak 3, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 3, 2011 O kadar önemli bir konu sayılmaz ancak merak edenleriniz olabilir.. Geçenlerde yaptığım bir lucid deneyiminde farkettiğim ve hissettiğim aşamalar kısaca şöyle idi: *İlk olarak yatakta uyuduğunuzu anlıyorsunuz. Her yer karanlık, gözleriniz kapalı.. (doğal olarak) *Daha sonra bulunduğunuz zeminin bir yatak olmadığını daha doğrusu bulunduğunuz bir zemin olmadığını anlıyorsunuz. Havada süzülüyor oluyorsunuz. *Sanki her gün bilinçlice yapıyormuş gibi ne olacağını bilerek az sonra rüyada olacağınızı biliyor oluyorsunuz. Eğer uyanmak isterseniz neler olacağını da biliyorsunuz (evet, geleceği bilmekten bahsediyorum).. *Uyanmak için çabalarsanız durumun zorlaşacağını ve korkacağınızı görüyorsunuz. Bir şeyler sizi çekiyor ve siz bu çekime direniyor oluyorsunuz. *Eğer uyumaya devam etmek isterseniz kendinizi rahat bırakıp rüyayı düşlüyorsunuz ve Harry Potter ve Melez Prens filmini izleyenler için oradaki buharlaşmaya (Harry'nin Dumbledore'un koluna girdiği an) benzer bir yoldan hızlıca geçip kendinizi kurguda buluyorsunuz.. *Uyanmak isterseniz yine rahatlayın ve uyanmayı düşünün. Çırpınırsanız sizi daha çok korkutacak olaylar gerçekleşir. Rahatlarsanız ve sanki ağaçtan kopmuş bir yaprağın yere düşüşü gibi bedeninize girip uyanıyorsunuz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodyMary Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2011 teşekkürler. ben genelde korktuğum rüyaları kontrol etmeye çalışıp lucid'e geçiş yapıyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2011 bazen şey oluyor... Acil bir işiniz olduğunu biliyorsunuz, uyanmaya zorluyorsunuz kendinizi... Uykunun verdiği ruhsal ağırlıkla zor da olsa açıyorsunuz gözlerinizi fakat bir bakıyorsunuz o açtığınız göz de rüyadan ibaret... bu nasıl bir durum? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gotixa Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2011 qbatman* Sizin yaptığınız durum rüyayı kontrol etmek oluyor. Uyanma içgüdüsü bilinçaltınıza işlemiş ve rüyanızda uyandığınızı görüyor oluyorsunuz. Bu bana da sık sık olur. Uyandığınızda hala rüyada olup olmadığınızı anlamak için çok kısa bir test yapabilirsiniz. Eğer uyanmaya çalıştığınızda güçlük çekiyorsanız, yani bahsettiğiniz gibi gözünüzü zor açıyorsanız bu rüyadır, çünkü rüyayı kontrol etme zor iştir. Eğer uyanmak istediğiniz anda gözlerinizi hemen açıyorsanız, bu gerçektir. Rüyalarda uyanmak istediğiniz an uyanırsınız. Ancak tam rüyaya geçiş aşamasındaysanız zorluk çekebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
machine368 Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2011 Uyanmak için çırpınırsanız işinizi daha çok zorlaştırırsınız kendinizi rahat hissetin uyanmanız çok daha kolay olacakdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zedebi Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2011 Bazen uyanmak üzereyken oluyor, uyanmak üzere olduğum içinde gözlerimi hareket ettirdiğimi falan hissedebiliyorum. En çok hoşuma giden şey kuş kadar hafif olmam oluyor Ne yazıkki uçamıyorum. Sadece zıplayışlarım yüksek ve ağır çekimde gibi oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 *Eğer uyumaya devam etmek isterseniz kendinizi rahat bırakıp rüyayı düşlüyorsunuz ve Harry Potter ve Melez Prens filmini izleyenler için oradaki buharlaşmaya (Harry'nin Dumbledore'un koluna girdiği an) benzer bir yoldan hızlıca geçip kendinizi kurguda buluyorsunuz.. işte bu his harika oluyor evet sanki bir tünelden geçercesine löp diye oraya düşüyorsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.