boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Ocak 4, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=AEp6NCL9mOk I found my love in Portofino Aşkı Portofino'da buldum Perché nei sogni credo ancor Çünkü hala hayallere inanıyorum Lo strano gioco del destino Kaderin tuhaf oyunu A portofino m'ha preso il cuor Portofino'da kalbimi aldı Nel dolce incanto del mattino Sabahın tatlı büyüsünde Il mare ti ha portato a me Deniz seni bana getirdi Socchiudo gli occhi Gözlerimi hafifçe kapıyorum E a me vicino a Portofino Ve yanımda Portofino'da Rivedo te Seni yeniden görüyorum Ricordo un angolo di cielo dove ti stavo ad aspettar Seni beklemekte oldugum gökyüzünün bir köşesini hatırlıyorum Ricordo il volto tanto amato O kadar sevdiğim yüzünü hatırlıyorum E la tua bocca da baciar Ve öpülesi dudaklarını I found my love in Portofino Aşkı Portofino'da buldum Quei baci più non scorderò O öpücükleri bir daha asla unutmayacağım Non è più triste il mio cammino yolum artık hüzünlü değil A portofino i found my love Portofino'da aşkı buldum Il y avait à Portofino Un vieux clocher qui s'ennuyait De ne sonner que les matines quand portofino se réveillait Bir zamanlar Portofino'da sadece sabahları çanını sadece sabahları Portofino uyanırken çalabildigi için canı sıkılan yaşlı bir çancı vardı Mais après cette nuit divine Ama o ilahi geceden sonra On l'entendit sonner un jour Gündüz vakti çan çalarken duydular onu Même jusqu'aux villes voisines de Portofino pour notre amour Bizim aşkımız için çalıyordu, Portofino'nun komşu köylerinde bile duyulan o çanı Je vois le marié qui m'emporte Vers le petit chalet de bois Beni küçük ahşap dağ evine götüren kocamı görüyorum Dont il me fait franchir la porte En me portant entre ses bras Beni kollarında taşıyarak eşikten atlatan kocamı A chaque fois qu'à Portofino Le vieux clocher sonne là-haut Il chante notre mariage Vers les nuages A portofino Orda Portofino'da ne zaman yaşlı çancı çanını çalsa bizim evliliğimizi bulutlara dogru haykırır, Portofino'da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.