boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Ocak 4, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 4, 2011 kalbim bomboş bir gergin tatsız an yüzünden yıktık yıllarca ördugumuz duvarı cok cabuk gectı sankı zaman gorme şansım olmadı bır kum tanesıyle eşitmiş aşkı bulma şansım sonsuzluğa bedel anıları bende saklı geçer gıder sanmıştım hiç durmadan oylece kalbım bomboş bırak aşkını oraya son bır defa kalbım bomboş sen sarıl boynuma ben hiç bakmasam da küçük bir sahıl meyhanesınde buldum kendımı yapayanlız cok uzak degıl daha dun gece konuşmuşum hıç hesapsız geçer gıder sanmıştım hiç durmadan oylece kalbım bomboş bırak aşkını oraya son bir defa kalbim bomboş sen sarıl boynuma ben hıç bakmasamda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
persephone Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2011 çok bir prfsynl çalıyor sanki abi ( sank mi ?) )..pek bir virtüözüm ben mesajı alırım onu dinlerken nedense..biraz da ukala bir tat,tüm virtüözler gibi )..taşlamış gibi görünsem de şarkı güzel..adam da tr. nin en iyilerinden..tşkr. video için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2011 Giriş çok kötü. Giriş daha farklı olmalıydı. Solodaki ve girişteki notalar fena değil. Adamın gitarından çıkan ses berbat. Tabi bu bence böyle. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
persephone Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2011 benden daha acımasızlar da varmış ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2011 Ülkemizden çıkan en iyilerden beğenmediysen yuh bize iyisini çıkaramamışız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2011 Yok boynuzsuz Cem Köksal beğenilmezmi. Sadece biraz değiştirmeli,geliştirmeli kendini,bazı şeyleri. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2011 bır kum tanesıyle eşitmiş aşkı bulma şansım sonsuzluğa bedel anıları bende saklı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2011 İlgili şarkı Yngwie J. Malmsteen'in yazdığı bir şarkıdır ve bu şarkı orjinalinin bir coveridir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Libitina Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2011 güzel paylaşım,bak bu abimizde iyi bir virtüözdür. seversen http://www.youtube.com/watch?v=tKehKkiJ6ZA&feature=related Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.