99west Oluşturma zamanı: Ocak 6, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 6, 2011 arkadaşlar benim durugörüyü kullanmam 1-2 saniyeyi aşmıyor.İşte teknikler: -İlk başta inandım -etraftaki her anlamsız şeye dikkat ettim(gördüğün herhangi birşeyin rengi şekli vs.) -rahat bir koltuğa yaslanın yada bir yatağa yatın. -ve beyni alfa durumuna getirin(zihni boşaltın) bunun için beyninizdeki düşünceleri kuşların kapıp götürdüğünü canlandırabilirsiniz -görmek istediğiniz üzerine yoğunlaşın ve gözünüze gelen ilk cisimden anlam çıkarmaya çalışın. ÖRNEK:bir eşyamız kayboldu bu bir toka olsun gözlerinizi kapadığınızda ablanızı gördünüz diyelim tokanın ablanızda yada ablanızın odasında olma ihtimali yüksektir.veya abla yarine bir eşya gördünüz gördüğünüz eşya nerde yada kimin? o zaman gördüğünüz eşyanın olduğu yerdedir veya gördüğünüz eşya annenizin.toka annenizdedir yada annenizle ilgili biyerdedir.. bu benim tekniğim bu teknik bende işe yarıyor ve 2-3 saniyeyi aşmıyor!!! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2011 ne kadar güzel:) paylaşımın bir çok kişinin işine yarayacaktır.. Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UnknownKing Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2011 Guzel paylasim Denemeye calisicam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aikon Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Türkçeyi doğru düzgün kullanan insanları çok seviyorum Ayrıca paylaşım için çok teşekkürler. Kısaca güzel bir taktik vermişsin. En azından gördüklerimizden ne anlam çıkartacağımızı öğrendik. Deneyeyim bunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Countess Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Uygulanabilir ve güzel bir paylaşım teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meloss07 Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 evet bende sim kartımı bu şekilde bulmuştum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
epos15 Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 Bu yöntemi 1 ay önce buldum ve hep kullanırım sizlerle paylaşmak istedim... İlk önce sessiz bir yerde bağdaş kurup gözlerimizi kapatıyoruz. Sonra kaybettğimiz eşyaya yoğunlaşıyoruz (o eşyayı en son gördüğümüz yer , kullandığımız zaman , ne yaptığımız ... vs.) sonra aklımıza geliyor zaten ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 Diğerlerinden farkı ve daha iyi olan tarafı ne? Diğerlerinden eksiği bile var,dalga geçmek için yazmadınız değil mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
epos15 Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 insanı daha rahat hissettirip zihnini yoğunlaştırıyor denemek isteyenler için yazdım zaten isterseniz deneyin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 99west, bu teknik size ait değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 bilinen tekniklerden bu hatta yanlış hatırlamıyorsam Ellen mc person'un kitabIN da vardı . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2011 laura day'in kitabında da var. 6.his ve psikometriyle teknik anlamda uğraşmış biraz kitap okumuş herkes bunu bilebilir.. Zaten bu durugörü değil. Bu 6.his uygulaması. Durugörü adından da anlaşıldığı gibi bir olayı birebir görmektir,yoruma gerek duymaksızın görebilmektir. Bu teknik ise 6.his okumasıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fallenangell Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2011 Güzel bir teknik denemeye değer =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahfer Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 Teknik alıntı ve durugörü için değil de... @paganlaw arkadaşımınız sanki kendi tekniğiymiş de, çalınmış; yayınlanmış gibi bu kadar su üstüne çıkması ilginç.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 bu yöntemi 1 ay önce buldum ve hep kullanırım sizlerle paylaşmak istedim... ilk önce sessiz bir yerde bağdaş kurup gözlerimizi kapatıyoruz. Sonra kaybettğimiz eşyaya yoğunlaşıyoruz (o eşyayı en son gördüğümüz yer , kullandığımız zaman , ne yaptığımız ... Vs.) sonra aklımıza geliyor zaten ! aman tanrim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.