Jump to content

Edirne'de yaşadığım ufo deneyimi

Vivivan

Önerilen Mesajlar

gece saat 12 civarında eski okulumun bahçesinde arkadaşımla sohbet ediyorduk. tıp fakültesi taraflarına doğru baktım bir ara. bir uçurtma gördüm apartmanların çatılarının üst tarafında. arkadaşa odaklanmışım. hemen aklım başıma geldi. bu saatte ne uçurtması dedim ve tekrar baktığımda detaylı şekilde ordaydı..

belki güleceksiniz ama 45 derece yan yatmış şekilde uçan bir uçurtma düşünün. bu uçurtmanın başı baklava dilimi şeklinde. bu uçurtmanın kuyruğunu da daha küçük baklavaların sıralı bir şekilde oluşturduğunu düşünün. gördüğüm şekil işte böyleydi. cisimler baklava dilimi şeklinde ve kenarları mavi neona yakın bir renkte parlıyordu. uçurtma uçarken kuyruğu dalgalanır. fakat birbirlerine bağlı düzgün bir şekilde yer değiştiriyorlardı. (türk yıldızlarının uçuşu gibi)

o an arkadaşı bıraktım ve koşmaya başladım. çünkü cisim yer değiştirdikçe görüş açımdan çıkıp binaların arkasında kalacaktı. ne kadar koştuysam da görüş açımdan çıkmıştı maalesef.

o an arkadaşıma anlattım bu olayı. hayal görmüşsündür diye alay etti. fakat daha önce hiç hayal görmedim ve bunun gerçek olduğunu biliyordum. daha sonra kendisi de aynı şeyi görmüş zaten anlattı. sanırım bir ufo filosu gördüm...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bende edirneliyim ve 20 haziran gecesi saat 10/11 gibi merkez ilköğretimin oralardeyken havada turuncu bir cisime rastladım.Çok parlıyordu ve uzakta olduğundan ne olduğu anlaşılmıyordu ama kesinlikle bir uçurtma ya da helikopter değildi.1-2 dakika hareket ettikten sonra bir anda kayboluverdi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...