Vivivan Oluşturma zamanı: Ocak 8, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 8, 2011 gece saat 12 civarında eski okulumun bahçesinde arkadaşımla sohbet ediyorduk. tıp fakültesi taraflarına doğru baktım bir ara. bir uçurtma gördüm apartmanların çatılarının üst tarafında. arkadaşa odaklanmışım. hemen aklım başıma geldi. bu saatte ne uçurtması dedim ve tekrar baktığımda detaylı şekilde ordaydı.. belki güleceksiniz ama 45 derece yan yatmış şekilde uçan bir uçurtma düşünün. bu uçurtmanın başı baklava dilimi şeklinde. bu uçurtmanın kuyruğunu da daha küçük baklavaların sıralı bir şekilde oluşturduğunu düşünün. gördüğüm şekil işte böyleydi. cisimler baklava dilimi şeklinde ve kenarları mavi neona yakın bir renkte parlıyordu. uçurtma uçarken kuyruğu dalgalanır. fakat birbirlerine bağlı düzgün bir şekilde yer değiştiriyorlardı. (türk yıldızlarının uçuşu gibi) o an arkadaşı bıraktım ve koşmaya başladım. çünkü cisim yer değiştirdikçe görüş açımdan çıkıp binaların arkasında kalacaktı. ne kadar koştuysam da görüş açımdan çıkmıştı maalesef. o an arkadaşıma anlattım bu olayı. hayal görmüşsündür diye alay etti. fakat daha önce hiç hayal görmedim ve bunun gerçek olduğunu biliyordum. daha sonra kendisi de aynı şeyi görmüş zaten anlattı. sanırım bir ufo filosu gördüm... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wcreutzfeld Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2011 hangi okulun bahçesindeydin yüksel yeşilmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vivivan Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2011 hangi okulun bahçesindeydin yüksel yeşilmi merkez ilköğretim okulundaydık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gourcuff72 Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Bende edirneliyim ve 20 haziran gecesi saat 10/11 gibi merkez ilköğretimin oralardeyken havada turuncu bir cisime rastladım.Çok parlıyordu ve uzakta olduğundan ne olduğu anlaşılmıyordu ama kesinlikle bir uçurtma ya da helikopter değildi.1-2 dakika hareket ettikten sonra bir anda kayboluverdi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 memeleketimde neler olmuş böyle. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.