Guest arman Oluşturma zamanı: Mart 31, 2007 Oluşturma zamanı: Mart 31, 2007 Bir yüzücü 350 tonluk bir gemiyi çekmiştir. Muhtar sorar: - Nasıl çekiyorsunuz gemiyi? - İnanç meselesi. İçinizde bunu hissetmeniz gerekir. - Neyi hissetmem gerekir? Gemiyi mi? -------------------------------------------------------------------------- Muhtar bazen anlamakta zorlanır: -Doğuştan kör olduğunuzu anladım da beyfendi, küçükken de gözleriniz görmüyor muydu onu soruyorum? -------------------------------------------------------------------------- Dağcılar donmak üzereyken kurtarılmıştır ve Muhtar oldukça kısa ama bütün merak ettiklerimiz soruların cevabı niteğinde bir soru sorar: -Soğuk muydu? -------------------------------------------------------------------------- İtalya muhabiri Muhtar´a bildiriyor: - İtalyanlar Fatih Terim´e kurtarıcı anlamında ´Salvatore´ diyorlar... - Yani O´na kurtarıcı diyorlar, öyle mi? - Evet. ´Salvatore´ diyorlar... ..Ve Muhtar, her zaman anlama zorluğu çeken biz izleyicilere olayı açıklar: - Gördügünüz gibi sayın seyirciler... İtalyanlar Fatih Terim´e kurtarıcı anlamında ´Matador´ diyorlar... -------------------------------------------------------------------------- Muhtar cenaze haberi verir: -Salı günü kılınacak cuma namazından sonra defnedilecek cenaze... -------------------------------------------------------------------------- Adam karısını boğarak öldürmüştür. Muhtar´ın ilk sözü: - Efenim başınız sağolsun... -------------------------------------------------------------------------- Alparslan Türkes´in cenaze töreni. Muhtar anlatır: - Cenaze töreninde sayıları onbinin üzerinde yedibin güvenlik görevlisi vardı... -------------------------------------------------------------------------- Kadın bıçaklanmıştır. Muhtar canlı yayında gerçeklerin peşindedir: -Sizi öldürebildi mi efenim? -------------------------------------------------------------------------- Mahkumlar tünel kazarak kaçar.. Muhtar sorar : - Mahkumlar kaçmak için mi tünel kazdılar? -------------------------------------------------------------------------- Bir okul müdürü cinsel tacizle suçlanır... - Sen benim sözümü bile kestiğine göre kim bilir daha neler yapmışsındır. -------------------------------------------------------------------------- Harika Avci kürtaj yaptırmıştır. - Peki, bebek şimdi nerede? -------------------------------------------------------------------------- Reha Muhtar, canlı yayında Hamdi Bey´le konuşuyor. - Sayın Hamdi Bey iyi aksamlar efendim. Sizin adınız Hamdi midir, efendim? - Evet Hamdi, Reha Bey.. - Hamdi diyorsun. - Hamdi diyorum çünkü nüfus kağıdımda öyle yazıyor. - Ben nüfus kağıdınızı sormuyorum efendim. Sana soruyorum: Sizin sahte olmayan isminiz nedir? - Hamdi. - Yani sahte olmayan isminiz Hamdi diyorsunuz. Peki sahte olan isminiz hangisi? - Benim sahte olan bir ismim yok! - Ama demin sahte olmayan ismim Hamdi dediniz. Demek ki bir de sahte isminiz var. Size Yeşil diyorlar efendim. Siz Yeşil misiniz? - Hayır Yeşil değilim. - Öyleyse size niye Yeşil diyorlar? - Bana Yeşil demiyorlar. Hamdi diyorlar. - Yani inkar ediyorsunuz. Sükut ikrardan gelir Hamdi. - Ben sükut etmiyorum, konuşuyorum ve Yeşil değilim diyorum. - Yeşil değilim dediniz ama mosmor oldunuz. Bakıyorum şimdi de kızarıyorsun. Niye sarardın Hamdi? - Ne oldu Hamdi Bey? Bir tuhaf görünüyorsunuz? - Galiba delirdim. Bana bir doktor lütfen! - Geçmiş olsun, Hamdi Bey. Size acil şifalar diliyorum. İyi Günler Türkiye, her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa... Alıntı
luciferian Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 bir dakika yaa bunlar gerçek değil değil mi? Alıntı
Guest arman Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 bilmiyorum ama aci varmi aci diyen bir adamdan beklenmiyecek laflarda degil luci;) Alıntı
luciferian Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 haklısın kardeşim.... Alıntı
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 %99 gerçek................ Alıntı
karaleke Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2007 Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2007 gercekten haklısın kılasık seyler... Alıntı
melenie Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2010 Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2010 Harika Avci kürtaj yaptırmıştır. - Peki, bebek şimdi nerede? klasik reha muhtar Alıntı
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2010 Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2010 Kadın bıçaklanmıştır. Muhtar canlı yayında gerçeklerin peşindedir: -Sizi öldürebildi mi efenim? en tuhafı bu olsa gerek,:rofl: Alıntı
cuRsed Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2010 Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2010 Ben milli güvenlik hocama anlama ve anlatma kıtlığı var diyordum bu adam hocamı 10 katlar :rofl: Muhtar bazen anlamakta zorlanır: -Doğuştan kör olduğunuzu anladım da beyfendi, küçükken de gözleriniz görmüyor muydu onu soruyorum? Hepsine koptum ama bu neydi böle :D Alıntı
Hush Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2010 Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2010 Mahkumlar tünel kazarak kaçar.. Muhtar sorar : - Mahkumlar kaçmak için mi tünel kazdılar? biri.beni.vursun. Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.