Kertmeyenkele Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2011 2008 yılında Kütahyada çekirdek kadrosunu oluşturduktan sonra tarz arayısları ve eleman değişiklikleri sonucu yine çekirdek kadrosuyla devam etti.Çevre illerde bir çok akustik düzenleme ile dinletiler verdi.Grup Son olarak Popstar Engin ile çalışmalarına Bodrumda devam etmektedir. MutevAsi grubu 2008 den beri yaptığı çalışmalarda ''İlk Kez'',''Sonbahar'' ve ''Her gece'' olmak üzereüç adet beste kaydetmiş,''Kan'',Tek başına'' ve ''İçindeki Düşman'' olarak üç tane de demo kaydetmiştir.Grubun Kadrosu: Fatih Buğra Akbaş (Bateri) 04.07.1988 Eskişehir Doğumlu.5 yıldır davul çalıyor.Öğrenim Gördüğü Zonguldak'ta çeşitli gruplarda bulunup,Akçakoca,Kdz.Ereğli ve Bartında çeşitli müzik organizasyonlarında bulunmuştur.Okul dolayısıyla gittiği Kütahyada Mutevasi grubunu kurdu. Sanver(Bas gitar)6 yıldır müzikle ilgili.Kütahya ve Afyonda gitarıyla solo programlar yapmıştır. Meriç Yazal(Gitar)7 Yıldır Gitar çalıyor.Çalıştığı diğer gruplarıyla 18 adet şarkı kaydetmiştir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2011 Fatih Buğra siz misiniz? Vokalist kim? Popstar Engin mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2011 myspace den bakim dedim. bişeyler buldum . umarım bu gruba ait değildir başarılar şeediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.