black_sabbath Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2011 damarım geldi gece gece... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=UbAJ6wLX3cE Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Oldukça fazla dinliyorum bunu. Bu da benden olsun... >>> Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Oldukça fazla dinliyorum bunu. Bu da benden olsun... >>> resmen mızıkanın tuhaf demir tadını özledim dinlerken ağzına sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 2 yıldır uğraşıyorum bu sihirli kutuyla. En fazla yarım arpa boyu yol alabilidim. Bitane de boş konuşa gönderiyorum şimdi. resmen mızıkanın tuhaf demir tadını özledim dinlerken ağzına sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 yok bence yarım arpayı geçmiş bazı parçalar özellikle çok hoşuma gitti... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2015 All You Zombies Private Emotion Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.