Semyaza Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2011 Bu tılsımı majikal ayna çalışmalarında, scrying için aynanızın arka kısmına yapıştırabilirsiniz.. EN dış halkada Enochian dilinde " ZIRENAIAD" yani "Ben senin efendinim, Tanrı olanım" yazıyor. İç halkadaki yazının anlamı ise "GAHOACHMA" yani " Ben,Ben olanım (EHEIEH)" . Ayna ile birlikte majikal çalışma yaptığınız zaman bilindiği gibi bir tür kapı açıyorsunuz.Bu tılsım, açılan kapının akışını kontol etmeniz, ve eğer bir varlık ile ayna üzerinden iletişime geçmişseniz o varlığa kuralları hatırlatan bir bariyer görevi görüyor. Tılsımı çizmek oldukça zor.O yüzden dış hatlarını aslından kopyalayabilirsiniz. Ancak yazıları kendi elinizle yazmanızı öneririm.Dış hatları çizdikten sonra yazmak kolay zaten.Orjinalinde gümüş renkli bir kalemle harflerin ve dış çerçevenin çizilmesi önerilmiş. Üç göz bebeği ise siyah bırakılmalı. Ancak ben hepsini tılsımları yazdığım, mürekkep ve kardeşkanı(dragon's blood) karışımı ile yazdım. Siz bu şekilde de uygulayabilirsiniz. Tılsımı yazdıktan sonra güzel ve yumuşak bir tütsü ile tütsüleyip aynamızın arka kısmına sabitliyoruz. Son olarak, Majikal aynanızı Demon Invokasyonları için kullanmaktaysanız bu tılsım sorun yaratabilir. O yüzden denemenizi pek önermem.Umarım işinize yarar:) Kaynak: Donald Tyson, " How to make and Use a Magic Mirror" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2011 Daemon davetlerinde sağ-el yolunu kullanıyor iseniz zarar gelmez.Fakat sol-el yolunu kullanıyor iseniz sorun çıkabilir Bunun harici güzel bir paylaşım olmuş.Ayna davetlerinde bu tarz korunmalara her zaman ihtiyaç vardır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2011 Teşekkürler... Eğer ayna davetini birgün kullanırsam kesinlikle kullanırım:) Sırf bu yüzden her ihtimale karşı bu dosyayı worde kopyaladım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2011 Enochian dilini öğrenmeden önce en azından ritüellerde kullanmak için bozulmamış anahtarları kullanmanızı tavsiye ederim .. .Zira bundan önce kullanılan Enochian anahtalarının çoğu Anton Lavey sayesinde bozulmuş,tahrip edilmiştir.Hatta Satanic Bible ile birlikte Yahew'in bir çok ismi Enochian'a girmiştir. Bkz Yahew-Yhvh'nin isimleri Asha, Baeovib, Gahoachma, Iabes, Iad, Iadpil, Iadapiel, Iadanahe, Iaida, Iaidon, Idoian, Idoigo, Ioiad, L, Mad, Mada, Oiad, Piad, Zilodarp, Zirenaiad ve bunları Enochian'a sokan Lavey'dir. Bu sayede bir çok satanist ritüellerinde veya dua ederken aslında Yahudi tanrısını övüp ona dua etmektedirler. Enochian'ın tahrip edilmesinin bir cok örneği daha var Mesela; 5.Anahtar sayfa 186;sayfanın sonunda ''Bizim Lordumuz ve Yöneticimiz Tek Olan!''Bu da Yehova'nın bir diğer adıdır.''Tek Olan''.Halbuki Satan'ın numara 2'dir.İşte bu yüzden ben revize edilmiş Enochian Anahtarlarını kullanmanızı tavsiye ederim.Tabi kendinizi o kadar ilerlemiş hissediyorsanız. Demem o ki , alıntılarınıza çok çok çok dikkat edin kaş yparken göz çıkarmayın .. Bana gelince , son derece iyi bildiğim çok sık kullandığım bir korunma yöntemidir anahtarların revize edilmiş halleri , kullanılan dilin tınısı ile birleşince beklemediğiniz sonuçlar doğurabilir.. Korunmak yerrine bir girdaba girdiğinizi anlamazsınız bile.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semyaza Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2011 Enochian anahtarlarını kullanmak büyük risk ve en ufak teleffuz hatası çalışmanızın yönünü değiştirebiliyor. Goetik çalışmalarda kullanıldığında da Nevermore'un bahsettiği çelişkiler doğabiliyor.Bu yüzden Gezegensel hiyerarşiye bağlı varlıklarla irtibat kurmak istiyorsanız ya da elementaller ile bu tılsım sizin için ideal . Ben Yesod seviyesindeki Ay enerjisi ile çalışma yapıp, kapı açmak istediğimde bu tılsımı Süleyman'ın Birinci Ay Pentacle'ı ile birlikte kullanıyorum. Ve bu ikisini birlikte kullandığımdan beri çalışmalarımda bariz şekilde verimlilik elde ettim. Demon davetlerinden ziyade bu tarz çalışma yapmayı düşünenler uygulayabilirler. Ha bir de eğer sağ el yolunu benimsemişseniz demonla iletişim kurarken kullanmanız sorun olmayabilir. Goetik davetler benim pratikte bilgili olduğum bir alan değil, o yüzden emin olmadığım bir şey söylemek istemiyorum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2011 paylaşım ve uyarı için teşekkürler . Bahsetmek istediğim tam da buydu ben çok sık kullanıyorum cümlesinden anlamak istediğimi beni tanıyanlar anladı zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mewtwo Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2011 Enochian anahtarları bunu bana acıklayabilecek bir arkadaş varmı bu dil ne ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CaDu35 Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2011 gerçekten iyi ve yararlı bi konu olmuş.teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2011 Enochian anahtarları bunu bana acıklayabilecek bir arkadaş varmı bu dil ne ? arama butonu arkadaşımız çok bilgili 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Azog Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2013 Şimdi Bende Siyah Ayna Var Arkasına Bu Sembolü Çizimmi? Çizmiyimmi? Birde Siyah Ayna İle Demon Nasıl Çağrılır? Lütfen Özellikle Bu Konuda Yardımcı Olurmusunuz? Özeldende Mesaj Atabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Darkboys Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2016 arama butonu arkadaşımız çok bilgili Never imzandaki resim Enokyan mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.