blueboy Oluşturma zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 30, 2008 Burç hesabı değişti. 13. burç yılan burcu oldu ! Antik çağdaki gökbilimciler , burç hesabını yaparken dünya yörüngesindeki kaymaları hesaba katmadılar. Alman bilim adamlarının hesabına göre 6.7 milyar insanın burcu değişti. Oğlak: 20 ocak-16 şubat Kova: 16 şubat-11 mart Balık: 11 mart-18 nisan Koç: 18 nisan-13 mayıs Boğa: 13 mayıs-21 haziran ikizler: 21 haziran-20 temmuz Yengeç: 20 temmuz-10 ağustos Aslan: 10 ağustos-16 eylül Başak: 16 eylül-30 ekim Terazi: 30 ekim-23 kasım Akrep: 23 kasım-29 kasım Yay: 17 aralık-20 ocak Yılan: 26 kasım-17 aralık Alıntıdır... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OBORO Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 ben oğlak olmuşum.. -------------------- ben burcumdan memnundum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elisa Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 ben de memnundum aslan olmuşum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 yaa ben kovaydım oğlak olmuşum. kovanın bütün özellikleri bana uyuyodu. kendi kendimizi mi kandırmışız yanii ozaman yorumlarda değişmiştir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
venomx Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 ben oglaktım tum ozellıkler uyuyodu yukselenım yay dı şimdi yay oldum :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
labra_doors Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 ii de çok üzüldüm şimdi.ben kovaydım oğlak olmuşum.pek fazla önemsemesemde severdim ben kovayı.insanların duygularıyla oynuolar.olmamalı bence böle şey ben inatla kovayım yıh yıh yıh ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
asuz Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 yıne kovayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 ben de kovaydım şimdi oğlak olmuşum.. ne bu şimdi.. banane beni hiç ilgilendirmez.. kovanın tüm özelliklerini taşıyorum bi kere.. nasıl oğlak olurum.. kovayım ben hala.. kabul etmiyorum oğlak olmayı.. hem biraz önce okudum oğlak burcunun özelliklerini, benim kişiliğimle uzaktan yakından alakası yok.. kovayım ben.. ko-va.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 saat bıle 12 ye kadardır aylarda 12 dır kafalarına gore ıs yapıolar yorungedekı kaymaların sınırı yok o zaman burc sayısı artar sacma alman bılım adamları sadece dıkkat cekmek ıstemıs olsa gerek hemen teslımıyetcı olmayalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Bende yinede değişmiyor aslan bucuyum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2008 Değişmiyorum balık burcuyum gene.Ama özellikleri bana uymuyor,zaten pek de inanmam burçlara... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kutsalseyyah Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Yilan olmuşum :-( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Belli özellikler dışında(Kendini beğenmek,herşeyin en iyisini istemek vs.),ben bir Aslan'dım ve öyle kalacağım kısaca ilgilendirmiyor bu olay Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
inci Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 haber yalan rezzan kiraz yalanladı arkadaşlar ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 yha eğer doğru olsa bile bu bu yıldan(2009) itibaren doğanlar için geçerli olur... çünkü birçok kişinin özellikleri "lak" diye deişmez demi bi bilim adamı olsa bile bunu söyleyen...(kusura bakmayın devrik bi cümle oldu ama...) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
siyahgemi Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 oğlaktım yay olmuşum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atra_Oris_Ex_Luna Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 balık'tım hala balık'ım, pek de memnunum kimse değiştiremez hem biraz saçma değil mi ? mesela annem koç'tu balık olmuş ama balık'la zerre kadar alakalı değil, tam bir koç kadını ! koskoca güçlü, başkalarının sözlerine göre hareket etmeyen kadın benim gibi sulugöz mini mini kediler gibi dolaşan birine mi dönüşücek yani ?? (: (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
WamphireLLa Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 keh küh okulda bunu söylediğimde çoğunun burcu değişmiş.Herkes ben burcumdan memnunum değiştirmem diyodu..Sanki Burcumuzu kendimiz seçiyoruz ((GerÇii Bn HaLaa KoÇÇ burcuym değişmedi:cool:)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_princess Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Boğa ne ya ben ikizlerden memnundum ayrıda tıpatıp uyuyordu bana boğayla alakam yok ki sussun o gökbilimciler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kardelen1992 Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 ama ben burcumu seviyordum ne bu şimdi.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 boğalıktan vazgeçmem abi bu ne ya rezillik nerde iskoç isviçreli bilim adamları almandan bilim adamımı olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnathemaAngel Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Yılan: 26 kasım-17 aralık.. Bu ne yahu :Z Ben seviyordum burcumu. Hadi sevmeyi de geçtim yılan ne Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArtemisLykaon Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Kolpa haber. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 ben de burcumu seviyorum ya hemde tam beni anlatıyo.ama buna göre yılan burcum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2008 Hadi burcum değişti diyelim bir terazi olarak bu dengesizliğim de değişecek mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.