nevermore Oluşturma zamanı: Ocak 14, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 14, 2011 Beyaz bir kağıdın üzerine o günün; gün,ay ve yıl olarak tarihini siyah bir kalemle yazın. Kağıdı metal bir kabın içine koyup yakın, tamamen kül haline gelene kadar kağıt yanmalıdır. Kağıdı yaktığınız andan itibaren MELİKİSİS HALİM kelimesini dokuz kez yüksek sesle söyleyin. Külü sabun gibi kullanarak,elinizi külle yıkayın ve durulayın.Artık 30 gün boyunca şans sizinle olacaktır. Bu arada MELİKİSİS HALİM Druidlerde bir melek adı. Burada şans getirmesi için yardıma çağrılıyor 1 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2011 Son zamanlarda en çok ihtiyacım olan şey şans. bulabilirsen 1 tane de şans tılsımı yapımı verebilirmisin ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2011 Son zamanlarda en çok ihtiyacım olan şey şans. bulabilirsen 1 tane de şans tılsımı yapımı verebilirmisin ? Runeleri kullanabilirsin bunun için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2011 Bilgilendirdiğin için saol nevermore Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2011 http://www.gnoxis.com/nordik-runler-ve-anlamlari-25568.html Bu konuya göz atın Bol şans.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2011 Rune ler hakkında birazdaha bilgi verebilirmisin (nerden bulurum yapabiliyosam nasıl yaparım vs.) pek bilmediğim bir konuda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SiMYaCı Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2011 nevermore bununla süper lotoyu tutturma şansımızda oluyomu yada bu şans sadece ruhani bi şans mı büyülerle pek aram olmadığı için soruyorum alay etmiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 Ya şans meleğini bile kendimize kolayca çağırıyoruz ama kendi meleğimiz dibimizde göstermiyor kendini isyan edeceğim artık :/ Bu uygulamayı deneyeceğim .. Güzel paylaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KzYLaTeSLee Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adawicca Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 Beyaz bir kağıdın üzerine o günün; gün,ay ve yıl olarak tarihini siyah bir kalemle yazın. Kağıdı metal bir kabın içine koyup yakın, tamamen kül haline gelene kadar kağıt yanmalıdır. Kağıdı yaktığınız andan itibaren MELİKİSİS HALİM kelimesini dokuz kez yüksek sesle söyleyin. Külü sabun gibi kullanarak,elinizi külle yıkayın ve durulayın.Artık 30 gün boyunca şans sizinle olacaktır. Bu arada MELİKİSİS HALİM Druidlerde bir melek adı. Burada şans getirmesi için yardıma çağrılıyor Borçları kolay ödemek için bildiğiniz bir büyü var mı? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 Borçları kolay ödemek için bildiğiniz bir büyü var mı? para büyüsü yapabilirsin forumda arama yaparsan çıkar 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 Araç olabilir . Vesile olabilir . Işaretleri görmenizi kolaylastirabilir . Ama olmayan parayı avucunuza koymaz 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 nevermore runeler hakkında daha fazla bilgi bulabileceğim bir sayfa verebilirmisin pardon konuyu biraz saptırdım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 Ben denedim ama şu şekilde yaptım ; 01.15.2011 ) sonra ucunu yaktım biraz yakmaya başladığım an melikisis halim diye 9 defa tekrarladım ama metal kabın içine attığımda tamamen yanması imkansız gibi bişeydi elimde yakıp metal kaba attım ya yanlışım varsa düzeltin lütfen .. Şansa çok ihtiyacım var eğer yanlış bi yer varsa tekrarlayacağm . Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mewtwo Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2011 Ya şans meleğini bile kendimize kolayca çağırıyoruz ama kendi meleğimiz dibimizde göstermiyor kendini isyan edeceğim artık :/ Bu uygulamayı deneyeceğim .. Güzel paylaşım Arkandayım Bu Runelerden Kağıda Yazıp Yanımızdamı Taşıcaz Yada KOlye Halinde Bulabilirmiyiz ? KOlye Haline Nasıl Getiririz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2011 Arkandayım Bu Runelerden Kağıda Yazıp Yanımızdamı Taşıcaz Yada KOlye Halinde Bulabilirmiyiz ? KOlye Haline Nasıl Getiririz Bende aynı sorulara cevap arıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2011 Arkandayım Bu Runelerden Kağıda Yazıp Yanımızdamı Taşıcaz Yada KOlye Halinde Bulabilirmiyiz ? KOlye Haline Nasıl Getiririz Nevermore açıklamış onu , bilekliğinizin kolyenizin yada yüzüğünüzün arka kısmına (teninize değecek tarafına) bu runeleri çizmeniz gerekiyormuş .. Dikkatli okuyun ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uaenes Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2011 metal kap tencere olur mu? birde gün ay yıl olarak şöyle mi: 16.01.2011 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2011 metal kap tencere olur mu? birde gün ay yıl olarak şöyle mi: 16.01.2011 Eğer daha önce çalışmalarınızda kullandığınız bir kap varsa daha iyi olur .. Tarihi söylediğiniz şekilde yazıyorum ben .. Farklı şekilde yazanlar varmı bilmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uaenes Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2011 teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2011 Nevermore açıklamış onu , bilekliğinizin kolyenizin yada yüzüğünüzün arka kısmına (teninize değecek tarafına) bu runeleri çizmeniz gerekiyormuş .. Dikkatli okuyun ) mürekkep türü önemlimi yada kazıyarak yapabilirmiyiz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2011 Nevermore link vermiş runelerle ilgili , o linkteki yorumlara dikkatle bakarsanız zaten açıklanmış herşey ; ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2011 mürekkep türü önemlimi yada kazıyarak yapabilirmiyiz? Siyah keçeli kalem kullanıyorum deneyebilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2011 nevermore runeler hakkında daha fazla bilgi bulabileceğim bir sayfa verebilirmisin pardon konuyu biraz saptırdım http://www.gnoxis.com/pagan-rune-ornekleri-19495.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2011 evet denemeye değer ama gerçekten işe yarayacığından şüpheliyim paylaşım için teşekkürler ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.