Tsukikage Oluşturma zamanı: Ocak 15, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 15, 2011 İleri bir tarihe bir İstanbul buluşması ayarlansa güzel olmaz mı aslında? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
persephone Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 ocak 2011 kayıtlı bir üyeden bu teklifin gelmesi pek ilginç ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tsukikage Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 site ortamı gayet iyi çünkü ondan istedim şuana kadar konuştuğum kişiler diğer sitelere göre daha seviyeli olduğu için istedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 buluşunca ne olacağını hayal ediyosun çok merak ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 Sizi emirgan sırtlarındaki şatomda ağırlamaktan onur duyarım dostlarım... 2 şubatta imbolg ritüellerine mütakiben konyaklarımızı yudumlarken şömine karşısında sohbet edip poe şiirleri okuyarak şafağı bekleriz.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 buluşunca ne olacağını hayal ediyosun çok merak ettim Eşyalar havada uçacak, kimileri kağıt çevirecek, kimisi kahve falı bakıp rüya anlatacak, arkadaşlardan bazıları kristal kürelerini çıkarıp çeşitli şovlar yapacak... Böyle şeyler sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyoma Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 cidden ,çok eğlenceli olur . Yada çok korkunç . . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 Buluşunca ne olabileceğine dair meraklarınızı biraz da olsa gidereyim http://www.gnoxis.com/gnoxis-1-izmit-istanbul-bulusmasi-gerceklesti-20475.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 En son bir İstanbul buluşması ayarlanıyordu 2009 sonu 2010 başları gibi hatırlayamadım Giden mi olmadııı iptal mi olduu bir şey oldu ona, kesin buna da olur çekin elinizi ayağınızı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyoma Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 Buluşunca ne olabileceğine dair meraklarınızı biraz da olsa gidereyim http://www.gnoxis.com/gnoxis-1-izmit-istanbul-bulusmasi-gerceklesti-20475.html Çok iyi aydınlandım ,teşekkürler boynuzsuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.