black_sabbath Oluşturma zamanı: Ocak 15, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 15, 2011 bu hatundan beklemezdim ama güzel olmuş... The Pretty Reckless - Make Me Wanna Die - Official ClipYükleyen cinemakervideo. - Diğer müzik videolarına göz atın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OpheliaC Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 Harbi ya aynen.. Çok hoş olmuş müzik filan hoşuma gitti You make me wanna die demek istiyorum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dutchess Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2011 bu şarkı ve grubun diğer tüm şarkıları çok iyi, en azından ben beğendim. miss nothing, my medicine, i really fcking love you, just tonight, light me up. make me wanna die dinledikten sonra diğer tüm şarkılarını dinledim ve henüz toy bir grup olsada çalışmaları gayet iyi buluyorum. taylor momsen'in gossip girl dizisinden kazandığı şöhretle grubu ne kadar yükseğe taşıyabilirler bilmiyorum ama umarım piyasada kalıcı olurlar. post-grunge yaptıklarını söylüyorlar ayrıca, bence grunge şuan ölmüş durumda. pearl jam'dan başka aktif olarak grunge yapan kim kaldı? .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyoma Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2011 Aslında şarkıyı vs. pek beğenmedim ama kendimi dinlemekten alıkoyamıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.