NoBody Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2011 Herkese hayirli bir pazar gunu diliyorum sevgili arkadaslar, Benim kucuk bir sorum vardi ve hangi bölume soracagimi bilemedigim icin konuyu buraya actim. Yanlis bölum ise sizden özur dilerim. Ben sabah uyanacagim sirada zihnimde bir kelime tekrarlandi durdu. Kelime "CEDÛD" idi. Bu kelimeyi daha önce hic duymamistim en azindan ben hatirlayamadim. Internette kucuk bir arastirmadan sonra osmanlica sözlukten bu kelimeyi buldum ve anlamini da asagida belirttim. Ben pek bir sey anlayamadim. Bu konuda bir yorumu veya bilgisi olan arkadaslardan lutfen bir aciklama rica ediyorum. Kelimeyi sözlukteki gibi naklediyorum. CEDÛD (C.: Cedâyid-Cüdüd) Sütü çekilmiş koyun. Isiginiz daim kalsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2011 yaklaşık 6 yıldır ben de sürekli "battaniye" sözcüğünü duyup duruyorum kendimce yorumladım; popom açık kalıyo ondan bu dokunamadığım, söyleyemediğim şeyin tekrarlandığını duyuyo gibi oluyorum dedim seninki de benzer bişeydir ay açmayın şöyle konular artık yarebbim forumumuza, ilk mesajı "bu ne olabilir, rüyamda gördüm, ölecekmiyim" tarzı konularla ilgili olmayan üyeler nasip et . amin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.