Rauhassa Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2011 Yapım: 1986 - ABD Tür: Dram, Gerilim, Gizem Yönetmen, Senaryo: David Lynch Konusu: Kuzey Karolayna'da bulunan lumberton'daki bir kasabada çekilen film, bir komşusunun arka bahçesindeki çim arazide kesik bir kulak bulan kolej öğrencisi jeffrey beamount' un hikayesini anlatır. jeffrey, olayı kasabanın şerifi teğmen john williams'ın kızı ve lise öğrencisi olan sandy williams'ın yardımları ile, kendi başına araştırmaya karar verir. sandy babasının ofisinde duymuş olduğu, kulakla ilgili yardımcı olabilecek bilgileri jeffrey'e sağlar. jeffrey sonunda sosyopat bir suçlu aynı zamanda da tecavüz, cinayet ve uyuşturucuya karışmış bir çetenin lideri olan frank booth' un yeraltı dünyasına girer. David Lynch'in esrarengiz filmlerinden biri olan mavi kadife sanıyorum ki bir çok kişi tarafından izlenilmiştir. David Lynch'i başarılı bulduğumdan dolayı elinizde bulunması gereken bir yapım olabileceğini düşünüyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2011 izlememiştim ama izlemek lazım bi ara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ruhsizintisi Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 David lynchın harıka filmlerinden biridir yine david lynch hayranları için eraserhead ve elephant man'ı şiddetle önerıırm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.