nevermore Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 20, 2011 IMDB Puanı:8.0/10 Yapım:2010 ~ ABD Tür:Dram, Gerilim, Gizem, Psikolojik Yönetmen:Martin Scorsese Oyuncular:Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Michelle Williams, Emily Mortimer, Jackie Earle Haley, Patricia Clarkson, Max von Sydow, Ruby Jerins, Ted Levine, Elias Koteas, John Carroll Lynch, Nellie Sciutto, Tom Kemp, Aidan Cole Mitchell, Christopher Denham, Curtiss Cook, Damian Zuk, Dennis Lynch, Drew Beasley, Gary Galone, Gregory Seymore, Joseph Sikora, Joseph McKenna, Ken Cheeseman, Robert Masiello Senaryo:Laeta Kalogridis Senaryo (Kitap):Dennis Lehane Yapımcı:Martin Scorsese, Dennis Lehane, Mike Medavoy, Laeta Kalogridis, Brad Grey, Louis Phillips, Brad Fischer, Chris Brigham, Arnold Messer, Gianni Nunnari Görüntü Yönetmeni:Robert Richardson Dağıtım:UIP Filmcilik Filmin Websitesi:http://www.shutterisland.com Süre:2 saat 28 dk http://img01.imgsinemalar.com/images/afis_buyuk/z/Zindan-Adasi-1253007720.jpg “Departed-Köstebek” ile Oscar ödülü kazanan yönetmen Martin Scorsese’in yönettiği “Shutter Island-Zindan Adası”nda, Massachussets sahili açıklarındaki bir adada suç işlemiş akıl hastalarının tedavi edildiği hastanedeki bir katilin esrarengiz şekilde kayboluşunu soruşturmakla görevlendirilen Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) ve Chuck Aule (Mark Ruffalo) adlı iki polisin baş döndüren hikayesi konu ediliyor. Şahsi fikrim , işi gücü bırakın hemen seyredin ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KzYLaTeSLee Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2011 bencede süper bir film ama sonuyla ilgili hala sorular var aklımda en azından düşündürüyor seviyorum bu filmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reincarnated Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2015 Mükemmel bir film ismine aldanıp macera aksiyon filmi sanmıştım ilk bakışta... beyni allak bullak ediyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adife38 Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2015 Hayatımda izledğim en etkileyici en düşündürücü filmlerden ''Hangisi daha kötü canarvar gibi yaşamak mı iyi biri olarak ölmek mi?'' Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uniquerose Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2015 Dicaprionun filmlerini çok severim Bu filmide izlicem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2015 Ben hala ikilemdeyim bu filmde adam hastamıydı acaba diye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.