hyoma Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2011 Nuri Alço, Tecavüzcü Coşkun ve Şahin K. aynı filmde! Yapımcılığını Medya Mühendisi Film Yapım şirketinin üstlendiği bu yapıt Cenk Özakıncı yönetmenliğini yaptığı ilk uzun metrajlı film olacakmış .Şahin K.’nın ilk +18 içerikte olmayan bu filminde ŞahinK. ‘nın hayatının küçük bir parçasınında yansıtıldığı bilgisine ulaşılmıştır . Oyuncular ; Şahin K. Nuri Alço Çoşkun Gögen – Tecavüzcü Çoşkun Turgay Tanülkü – Tevfik Ali Desidero – Luka Sevtap Parman – Hanna Nebil Sayın – Macit Kürşat Kahramanoğlu – Pipidis Diler Öztürk – Hibnos Derya Aydoğan – Eleni Çağlar Türe – Akasya Ferdi Kurtuldu – Serdar Şan Bingöl – Caner Nihan Can Çakar – Sinem Tuncay Koçal – Kazım Önemli not : Nuri Alço’nun dediğine göre ilaçlar ve gazozlar havada uçuşacakmış . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2011 Ne kadar gereksiz bir film olduğunu hayal edebiliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2011 Bu nedir ya. Kadroya bak. Milyonlar kazanacaklarına şüphe yok. http://www.youtube.com/watch?v=7hiLjajaKxc&feature=fvw Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OpheliaC Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2011 Ya biz arkadaşlarla işletmek amaçlı sinemayı aramıştık:D günah keçisi geldi mi diye:D:D yok dediler niye dedik kadın tarzım değil demişti:D:D geçende bi gördük afişte yarıldık:D kesin gitcez:D:D ehehe:D ama çok saçma bişey bu:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyoma Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2011 Ne kadar gereksiz bir film olduğunu hayal edebiliyorum. Bu dünyada herşeyin bir gereği olduğunu sanmıyorum . . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2011 Halkımız bu tür filmleri neden bukadar çok seviyor anlam veremiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyoma Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2011 Halkımız bu tür filmleri neden bukadar çok seviyor anlam veremiyorum Halkımızın da arada kafayı dağıtmaya ihtiyacı var ,bu tür filmler de (bir kaç dakika da olsa) kafalarını dağıtmada yardımcı oluyor insanlara . . . . Kafa dağıtmanın başka yolları da var dersen ,içki fiyatları ortada . . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.