Archnight Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2011 Farz edin ki bir gün geldi artık koz sizde her şeyi yapabilecek güne geldiniz.. Herkes gibi hakkınızı arıyorsunuz veya size ihanet edenleri cezalandırmak istiyorsunuz.. İlk kimi (veya kimleri) cezalandırırsınız.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackConvict Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2011 Aslına bakarsan direk felsefeden gireceğim ama inan bana önce kendimi cezalandırmam gerekirdi.Büyük yalnışları ben yaptım malesef ve devam ediyorum buna içimden gelmese de. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2011 Beni ıssıran köpeyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2011 Aslına bakarsan direk felsefeden gireceğim ama inan bana önce kendimi cezalandırmam gerekirdi.Büyük yalnışları ben yaptım malesef ve devam ediyorum buna içimden gelmese de. Arkadaş duygularıma tercüme oldu resmen, aynen katılıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
little earl Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2011 Bu yaşıma kadar bana dünyayı karartan herkesle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2011 Şu her metal konserini kayda alıp asla dvd çıkartmayan insanlar ile hesaplaşmak lazım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semyaza Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2011 Döviz bürosunda dolarları düzgün sıraya koymadan verdiğim için cırlayan, zat-ı şahane evde kalmış 2. Katerina kılıklı kadınla hesaplaşmak istiyorum.Şampuanının içine tüy dökücü krem sıkıcam .Bekle sen beni.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2011 Seçme hakkı verilmeden bu dünyaya gelmemize sebeb olan veya oldurandan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Archnight Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2011 Yorumlar güzel düşüncelerde bi o kadar... nefret nefret işte bu bizi öç alma duygumuzu destekliyen.. ben öyle birilerinden hesap soracagım ki herkes bu bir oyun yada bu bir film sahnesi sanıcak.. tıpkı vandetta' daki gibi olucak büyüklerden hesap sorucam.. hiç tanınmayan fakat onlar sizi m.ö den beri izleyen o tek gözü kör olanlardan sorucam.. ölmeden önce onları havaya ucurucam kanları yağmur olucak size Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackConvict Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2011 Yorumlar güzel düşüncelerde bi o kadar... nefret nefret işte bu bizi öç alma duygumuzu destekliyen.. ben öyle birilerinden hesap soracagım ki herkes bu bir oyun yada bu bir film sahnesi sanıcak.. tıpkı vandetta' daki gibi olucak büyüklerden hesap sorucam.. hiç tanınmayan fakat onlar sizi m.ö den beri izleyen o tek gözü kör olanlardan sorucam.. ölmeden önce onları havaya ucurucam kanları yağmur olucak size Filmlere çok kapılma derim.Bir zamanlar bende öyleydim.Ama öyle kahramanlar ve olaylar ancak bir çizgiroman a yakışabilirdi..Bu dünyanın kanunları farklı.Sana işkence ederler,öldürürler.Özgürlüğünü elinden alırlar.Kolay değil bunlar kolay değil.Bir parlamentoyu havaya uçurmak bile bu komplonun düzenlenmesi ve bilgi birikimi kaç yıl alır biliyormusun? O yüzden konuşma derim tek kurşunluk bedenle. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2011 tayyip ile Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyoma Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2011 Anaokulundaki dudağımı kanatan iri yarı çocuk ile şimdi teke tek bir kapışma muhteşem olurdu hehehe . . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Archnight Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2011 Filmlere çok kapılma derim.Bir zamanlar bende öyleydim.Ama öyle kahramanlar ve olaylar ancak bir çizgiroman a yakışabilirdi..Bu dünyanın kanunları farklı.Sana işkence ederler,öldürürler.Özgürlüğünü elinden alırlar.Kolay değil bunlar kolay değil.Bir parlamentoyu havaya uçurmak bile bu komplonun düzenlenmesi ve bilgi birikimi kaç yıl alır biliyormusun? O yüzden konuşma derim tek kurşunluk bedenle. Size üzgünüm ama nefret ettiğim bir kişiyi göstereceğim... öc-alan desem kim gelir aklına ? sence bu soy isim çok bariz bir tesadüf mü ? benim tek kursunluk bedenim olsa bile onlarında bir simge kadar yürekleri var ... sen özgür mü oldugunu sanıyorsun ? beyninin içindeki hapisanede tıkılısın... elbet ordan çıkmanımda bir yolu var... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
WAMPIR172 Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2011 beni arkamdan bıçaklayan herkezden...zaten hesaplaşıcam...yarın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2011 başta tayyip sonra yandaşları ve şu an mutsuz olmama sebep olan kişilerle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
IXIZIXIZIXI Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2011 Öncelikle lisede 2 defa bana karışan ve nedense o an sesimi çıkarmadığım elemanın ağzını burnunu kırmak isterdim.Şuan olsa kırarım da zaten.Herhangi bir avantaja ihtiyacım yok. Arkasından küçük çocukları organları için kaçırıp, içini boşaltıp çöplüğe atan adileri yok etmek isterdim.Yok etmek derken öyle bir anda değil.Yavaş yavaş keserek,acı çektirerek.Adana'da arada bir oluyor böyle bir durum.Düşündükçe çok kötü oluyorum.İçim nefretle doluyor. Birde şu tarikatçılar var.Nefret ediyorum.Hiç gözlerinin yaşına bakmadan alayını yok etmek isterim.Böyle bir örgüt falan olsa.Tarikatçıları yok etmeyi amaçlayan.Hemen gider üye olurum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eris Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2011 Bende hesaplaşma arzusu doğurabilecek kişilere benzemeden onlar gibi olmadan bir ödeşme yolu bulamadım, hala bu isteğe kapılabildiğim için herhalde faturayı yine kendime keserim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2011 Kesinlikle önce tayyipçiğimle başlarım sonra zamanında canımı kim yakmışsa onlardan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zexalon Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2011 dünyaya gelmemi sağlayan adamla ama daha çok erken .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2011 Yalan söyleyip arkamdan iş çevirenlerle.....orda onlara bir haşırtt demek isterdim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2011 Harry Potter ile. İnsanların büyüyü asalardan fırlayan renkli toplar sanmasına neden olduğu için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Katherina Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2011 Beni kıran herkesle hesaplaşmak isterim. Çok acımasızım :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Countess Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2011 Beni kıran herkesle hesaplaşmak isterim. Çok acımasızım :D Aynen bende .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2011 telefon numarasını değiştiren vatandaşla hesaplamamız lazım:devil: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2011 Hayret kimse tanrı ile yazmamış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.