CaDu35 Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2011 Arkadaşlar merhaba. Bi süredir kötü sayabileceğimiz bir dönem geçiriyorum. Arkadaşlarımla biraz aram bozuk okulumda mutlu değilim sevglmden ayrıldım vs.Bunlar hepimizin zaman zaman başına gelen şeyler. Fakat anlayamadığım ve beni çok sıkan bir nokta var.Her gece saçma sapan rüyalar görüyorum.Çok alakasız ve kötü şeyler. Artık bu rüyalar beni o kadar yoruyor ki uyandığımda dinlenmiş bile olamıyordum. Daha önce gördüğüm bazı rüyalar birebir çıkardı.Özellikle tehlikede olduğum zamanlardaki rüyalar. Bunlarda öyle rüyalar mı bilmiyorum ama sanmıyorum.Çnkü yaşamak istemedğm şeyleri çok ağır bi şekilde görüyorum hep.Uyandğm zaman 5 karış suratla kalkıyorum. Ve nerdeyse artık rüya görmek istemiyorum.Yapabileceğim,bana önerebileceğinz birşey varsa ve paylaşırsanız çok sevinicem..Şimdiden teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2011 Sıkıntılı Rüyalar, Tekrarlayan Kabuslarda; Adaçayı, Biberiye, Fesleğen ile hazırlanan bitki keseleri, son derece etkili . Önce yatığın yeri ve kendini arındır sonra bu keseyi hazırla ve kesenin kokusunu hissedebileceğin yere koy . Yastığının yanı gibi. Baktın ki fayda etmiyor başka yöntemler yazarım onları denersin Günlük yaşantındaki sıkıntıların yansımalarını görebileceğini unutma bu yüzden meditasyon yaparak hem dengeyi korumuş olursun hem zihnini açarak kara bulutları atmış olursun . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CaDu35 Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2011 meditasyon daha önce yapıyordum fakat uzn bi zamandır onu bile bıraktım.çok sevdiğim tarot kartlarıma bile elimi süresim gelmiyor.dağılmış haldeyim.Bunları deniycem.teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2011 Aşağı yukarı bende aynı durumdayım... Yardımızın için teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2011 Sorun rüyalar değil sizin ruh haliniz bence Rüya ayna gibidir . Biraz karışık bir ayna ama sizi yansıtır . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyoma Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2011 Sorun rüyalar değil sizin ruh haliniz bence Rüya ayna gibidir . Biraz karışık bir ayna ama sizi yansıtır . Katılıyorum .Bence sizin ilacınız sağlıklı birer meditasyon . Ohh miss . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CaDu35 Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2011 olabilir.tekrar başlıyacağım zaten.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.