Sting Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2011 http://m.blog.hu/tr/transfesser/image/klass-movie-poster.jpg Konusu:Joosep'in okuldaki günleri sınıf arkadaşlarınca kötü mualeme görerek, hakarete ve fiziksel saldırılara uğrayarak geçmektedir. Bu gidişata kayıtsız kalamayan Kaspar'ın Joosep safına katılmasıyla beraber her ikisinin de hayatı dayanılmaz bir hal alacaktır. Yapım:2007- Estonya Tür: Dram Süre: 1 Saat 39 Dakika Estonyalılar yapmış arkadaşlar ısrarla tavsiye ederim. http://www.imdb.com/title/tt0988108/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2011 Güzele benziyo sen izledinmi hoşmu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sting Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2011 İzlemesem önerirmiyim Aslında hoş değil sinir bozucu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amelie Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2011 İzlemesem önerirmiyim Aslında hoş değil sinir bozucu Hoş değil sinir bozucu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sting Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2011 Hoş değil sinir bozucu? Çünküü sinir bozucu İzleyince anlarsınız neden öyle dediğimi Küçük birde not olaylar gerçekten yaşanmış inanamadım dogrusu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amelie Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2011 Sırf meraktan izleyeceğim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2011 Bende sırf meraktan izlicem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2011 Sırf meraktan izleyeceğim:D Psikolojik baskı kuruyor üstünüzde yapmayın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2011 Psikolojik baskı kuruyor üstünüzde yapmayın sen böyle diyince tam gaza geldim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2016 merhamet duygusunun içinde azaldığını düşünenlerin, merhametsizliğin ve acımasızlığın insanın kendine ve çevresine ne tür zararlar verebileceğine en iyi sekilde anlatıyor.. izlenmesini kesinlikle tavsiye ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2016 filmin 2010 yılında 7 bölümlük devam dizisi çekimiş... filme doyamadım diyenlere Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.