rufus7 Oluşturma zamanı: Ocak 29, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 29, 2011 başlık biraz komik oldu evet biliyorum arakadaşlar ama gerçekten grubumuza elektro gitarist lazım. 2 kere değiştirdik.1.si "fazla amatör" 2. ise çalışmalara gelmiyor, gelse de akor vb. bilmiyordu yani bi fark olmuyordu. izmir de oturan 17 yaş üstü, her türlü şarkıyı cover yapabilen veya doğaçlamada.. eğer gerçekten arayan varsa bayan/erkek hiç farketmez bana özel mesaj atmasını istiyorum, ciddi kişiler atarsa sevinirim ^^ herşeyi özel mesaj ile konuşuruz şimdiden teşekkürler. ----- eğer 3-4 şarkının coverını yapabilirsek sahneye çıkıcağımız mekan vb. herşey hazır sadece eleman lazım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 mesaj falan atmakla uğraşamıycam kusura bakma dayanamadım, söyliycem birincisi bak arkadaşım şehir ismi yok, doğru düzgün hiçbi bilgi yok,kimsiniz ne çalıyosunuz nerde çalışıyosunuz anlatmamışsın yarım yamalak konu açıyosunuz kuduruyorum görünce cici üye... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rufus7 Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 şehir ismi var, her türlü müziği çalabilen yazdım bizim çalacağımız black metal de olur alternatif rock ta olur her türlüden kastım o, kimiz sahne ismi olarak veya normal olarakta bi ismimiz yok sadece bunu y yazmadım, nasıl okuyorsun ki konuyu.. nerde çalışıyoruz; Dark Side, Dungeon, Opus, Noxx (Bunlar Kıbrıs Şehitleri civarında) Barocka(bornovada) Bar ' larında ÇOKÇA tanıdıklarımız var, yaptığımız müziğe göre istediğimiz birinde çıkabiliriz problem değil, çalışma yeri olarakta Üçkuyularda "Gitaristim" var orayı tercih ediyoruz genelde. uyarı olarak alıyorum ve uyardığın için teşekkür ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 Bence siz bu ilanı yanlış yerde vermişsiniz burada kaç tane grupta çalmak isteyen gitarist varki bulacaksınız ? İsterseniz size müzisyenler için ilan sitesi verebilirim oradan bulabilirsiniz daha ayrıntılı ciddi bir ilan yazarsanız eğer. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rufus7 Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 Bence siz bu ilanı yanlış yerde vermişsiniz burada kaç tane grupta çalmak isteyen gitarist varki bulacaksınız ? İsterseniz size müzisyenler için ilan sitesi verebilirim oradan bulabilirsiniz daha ayrıntılı ciddi bir ilan yazarsanız eğer. birkaç siteye daha da verdim buraya da vereyim dedim ama yollarsanız iyi olur, teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 Buradan yazmam biraz reklama girecek gerçi ama neyse sorun olmaz herhalde, en azından bu tür siteleri bilmeyen müzisyen arkadaşlar varsa görüp onlarda faydalanmış olur. http://www.garaj.org/ilanlar http://turkrock.com/forum30.html http://gitaristan.com/club/forum_topics.asp?FID=12 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 şehir ismi var, her türlü müziği çalabilen yazdım bizim çalacağımız black metal de olur alternatif rock ta olur her türlüden kastım o, kimiz sahne ismi olarak veya normal olarakta bi ismimiz yok sadece bunu y yazmadım, nasıl okuyorsun ki konuyu.. nerde çalışıyoruz; Dark Side, Dungeon, Opus, Noxx (Bunlar Kıbrıs Şehitleri civarında) Barocka(bornovada) Bar ' larında ÇOKÇA tanıdıklarımız var, yaptığımız müziğe göre istediğimiz birinde çıkabiliriz problem değil, çalışma yeri olarakta Üçkuyularda "Gitaristim" var orayı tercih ediyoruz genelde. uyarı olarak alıyorum ve uyardığın için teşekkür ediyorum ekleri sonradan yazmışsın ben okuduğumda yoktu onlar kimseyi uyarma, dürtükleme, ona buna fiştekleme yetkilerine sahip değilim, yapmam da zaten kimsiniz derken adınız ne diye sormadım grup üyelerini kastetmiştim bunu meslek olarak para kazanmak için mi yapıyosunuz yoksa hadi grup kuralım düşüncesiyle ortaya gelmiş bir üniversite yılları hatırası hazırlama amaçlı mı kurdunuz demeye çalıştım ha bi de her türlü müzik ne demek onu anlamadım temel olarak rock ya da metal sanırım ama black çalmak için aradığınız adam alternatife razı olmayabilir hani davul falan da değil gitar-ist- arıyosunuz her gitarla her tarz çalınmaz ki gelecek şahıs bunu da düşünecek haliyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rufus7 Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 Buradan yazmam biraz reklama girecek gerçi ama neyse sorun olmaz herhalde, en azından bu tür siteleri bilmeyen müzisyen arkadaşlar varsa görüp onlarda faydalanmış olur. http://www.garaj.org/ilanlar http://turkrock.com/forum30.html http://gitaristan.com/club/forum_topics.asp?FID=12 olsun ben aldım siteleri, teşekkürler tekrar dostum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rufus7 Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 ekleri sonradan yazmışsın ben okuduğumda yoktu onlar kimseyi uyarma, dürtükleme, ona buna fiştekleme yetkilerine sahip değilim, yapmam da zaten kimsiniz derken adınız ne diye sormadım grup üyelerini kastetmiştim bunu meslek olarak para kazanmak için mi yapıyosunuz yoksa hadi grup kuralım düşüncesiyle ortaya gelmiş bir üniversite yılları hatırası hazırlama amaçlı mı kurdunuz demeye çalıştım ha bi de her türlü müzik ne demek onu anlamadım temel olarak rock ya da metal sanırım ama black çalmak için aradığınız adam alternatife razı olmayabilir hani davul falan da değil gitar-ist- arıyosunuz her gitarla her tarz çalınmaz ki gelecek şahıs bunu da düşünecek haliyle hayır hayır, hiçbirşey değiştirmedim, eklemedim.bunu meslek olarak veya para kazanmak içinde değil bizim hayatımız müzik olmuş artık çook uzun süre devam edeceğimizide biliyorum. diğer dediklerinde de haklısın ama Tür olarak daha çok alternatifiz evet, ama black e geçme düşüncemiz var sadece buda 2 çeşit aramamızı gerektiriyor, gelecek gitariste göre hareket etmeyi düşünüyoruz. Grup üyeleri deeeee; Baterist; Mert ALTIN (Ben) Solist; Mesut USLU Bas gitarist;Eray Sevgi sadece bu kadarıııııız . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 konuya ilk baktığımda son 2 cümle yoktu neyse, tartışmak anlamsız başarılar dileyim bari bu arada garajdaki ilanlarla dalga geçen bi grup şaşkaloz var ilanı açar açmaz dalıyolar dikkate almazsan iyi olur kolay gelsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rufus7 Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 konuya ilk baktığımda son 2 cümle yoktu neyse, tartışmak anlamsız başarılar dileyim bari bu arada garajdaki ilanlarla dalga geçen bi grup şaşkaloz var ilanı açar açmaz dalıyolar dikkate almazsan iyi olur kolay gelsin yo hayır ben bunu kesinlikle tartışma olarak almadım zateen cici üyeyim ya, birşeyleride öğrenmem gerekiyor.. teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.