west Oluşturma zamanı: Mayıs 19, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 19, 2009 Bu şarkıyı ilk Supernatural'da dinlemiştim ve çok beğendim. http://www.dailymotion.com/video/x2qa5j_bon-jovi-wanted-dead-or-alive_music It's all the same, only the names will change (Hep aynı, sadece isimler değişecek) Everyday, it seems we're wastin' away (Hergün, harcanıyormuşuz gibi görünüyor) Another place, where the faces are so cold (Yüzlerin soğuk olduğu başka biryer) I drive all night, just to get back home (Bütün gece sürüyorum, sadece eve geri dönmek için) I'm a cowboy, on a steel horse i ride (Kovboyum, çelik bir ata binen) I'm wanted dead or alive (Aranıyorum ölü ya da diri) Wanted dead or alive (Ölü ya da diri) Sometimes i sleep, sometimes it's not for days (Bazen uyuyorum, bazen günlerce uyumam) The people i meet always go their separate ways (Tanıştığım insanlar her zaman kendi yollarına giderler) Sometimes you tell the day (Bazen güne söylersin) By the bottle that you drink (İçtiğin şişenin yanında) And times when you're all alone all you do is think (Yalnız olduğun zamanlarda tek yaptığın düşünmek) I'm a cowboy, on a steel horse i ride (Kovboyum, çelik bir ata binen) I'm wanted dead or alive (Aranıyorum ölü ya da diri) Wanted dead or alive.... (Ölü ya da diri) I'm a cowboy, on a steel horse i ride (Kovboyum, çelik bir ata binen) I'm wanted dead or alive (Aranıyorum ölü ya da diri) I walk these streets (Caddelerde yürürüm) A loaded six-string on my back (Sırtımda altı telle) I play for keeps, 'cause i might not make it back (Almak için oynarım, çünkü geri alamayabilirim) I been everywhere, still i'm standing tall (Heryerdeyim, hala ayaktayım) I've seen a million faces (Milyonlarca yüz gördüm) And i've rocked them all (Ve hepsini sarstım) I'm a cowboy, on a steel horse i ride (Kovboyum, çelik bir atın üstünde) I'm wanted dead or alive (Aranıyorum ölü ya da diri) I'm a cowboy, i got the night on my side (Kovboyum, yanımda gece) I'm wanted dead or alive (Aranıyorum ölü yada diri) Wanted dead or alive (Ölü ya da diri) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
judas_priest Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2009 Bon Jovinin her şarkısı kadar güzeldir bu şarkıda. Western kültüründen etkileşimlerle dahada güzel olmuş şarkı. Bu şarkının bulunduğu albümde liriksel açıdan buna benzer bi kaç parçada vardı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bluelune Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2009 BON JOVİ başka bir şey söylemeye gerek yokkk sanırımmmmmmmm:thumbsup: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2011 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 Özlemişim bu şarkıyı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dawnofrelic Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 Beni özlemedin mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 Seni özlemez miyim aşkım... Hoşgeldin falan filan dedim ama daha siteyi tam kurcalamadın sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2011 It's all the same, only the names will change (Hep aynı, sadece isimler değişecek) Everyday, it seems we're wastin' away (Hergün, harcanıyormuşuz gibi görünüyor) Another place, where the faces are so cold (Yüzlerin soğuk olduğu başka biryer) I drive all night, just to get back home (Bütün gece sürüyorum, sadece eve geri dönmek için) I'm a cowboy, on a steel horse i ride (Kovboyum, çelik bir ata binen) I'm wanted dead or alive (Aranıyorum ölü ya da diri) Wanted dead or alive (Ölü ya da diri) Sometimes i sleep, sometimes it's not for days (Bazen uyuyorum, bazen günlerce uyumam) The people i meet always go their separate ways (Tanıştığım insanlar her zaman kendi yollarına giderler) Sometimes you tell the day (Bazen güne söylersin) By the bottle that you drink (İçtiğin şişenin yanında) And times when you're all alone all you do is think (Yalnız olduğun zamanlarda tek yaptığın düşünmek) I'm a cowboy, on a steel horse i ride (Kovboyum, çelik bir ata binen) I'm wanted dead or alive (Aranıyorum ölü ya da diri) Wanted dead or alive.... (Ölü ya da diri) I'm a cowboy, on a steel horse i ride (Kovboyum, çelik bir ata binen) I'm wanted dead or alive (Aranıyorum ölü ya da diri) I walk these streets (Caddelerde yürürüm) A loaded six-string on my back (Sırtımda altı telle) I play for keeps, 'cause i might not make it back (Almak için oynarım, çünkü geri alamayabilirim) I been everywhere, still i'm standing tall (Heryerdeyim, hala ayaktayım) I've seen a million faces (Milyonlarca yüz gördüm) And i've rocked them all (Ve hepsini sarstım) I'm a cowboy, on a steel horse i ride (Kovboyum, çelik bir atın üstünde) I'm wanted dead or alive (Aranıyorum ölü ya da diri) I'm a cowboy, i got the night on my side (Kovboyum, yanımda gece) I'm wanted dead or alive (Aranıyorum ölü yada diri) Wanted dead or alive (Ölü ya da diri) 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hashikio Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2011 güzel şarkı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
juniper Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Its my life. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2018 Livin' On A Prayer You Give Love A Bad Name Bad Medicine Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.