UsagiNarciss Oluşturma zamanı: Ocak 30, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 30, 2011 Athame ya da devamlı kullandığınız kesici aletle siyah bir mumu 14 eşit (yani 13 halka çizceksiniz) parça çizin,daha sonra her parçayı birden beşe kadar rakamları yazın.Bunu bitirdiğinizde 1)2)3)4)5)1)2)3)4)5)1)2 bu şekilde gözükücek mumunuz. Dolunayın ertesi gecesi mumu yakın ve meditasyon yaparak sözleri okuyun ; "As this candle burns, so my fat burns. As this candle decreases, so my weight decreases. I have complete control over my weight. My body is truly perfect in every way. I now weigh a perfect __(insert desired goal)___ pounds. Every day I am slimmer and healthier. I am as perfect as the Goddess within me. Thank you, Goddess, for your help. This is my will, so mote it be." “Bu mum yandıkça,benim yağlarım da yansın, Bu mum küçüldükçe,benim ağırlığım da küçülsün. Kilom üstünde tüm kontrol bende, Bedenim tüm bakımdan harika, Şimdi –istenilen- kilodayım. Hergün daha ince ve daha salıklıyım. Benimle olan Tanrıçam kadar mükemmelim, Teşekkürler,Tanrıça,yardımın için, Bu benim isteğimdir,ve böylece olsun” Bunu her gece mumların numarasına bağlı kalarak yapın taa ki yeni aya kadar.Aynı zamanda vücudunuzun yağlı bölgelerinin de fotoğraflarını yakarsanız yararlı olucaktır. Bu tarif her dolunayda tekrarlanabilir Bu tarifi Lady Bridegt’in kendi tariflerinden çevirdim,kendim henüz denemediğim için ne kadar başarılı olduğunu bilmiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2011 Paylaşım için teşekkürler. Umarım başarılı olurum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2011 Kendim denemedim demişsin keşke neyip önerseydin Neyse sana güveniyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 kımse daha sonra yorum yazmamıs ama verdiğim bu tarifi deneyen oldu mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satanic Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2011 deneyen oldu muu, neyse ben deneyeceğim görür o sevgili Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
esmeraldadeniz Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 ben bu 13 halkayı anlamadım biraz açabilirmisin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 ben bu 13 halkayı anlamadım biraz açabilirmisin burada anlatılmak istenen şey bir iğne yardımıyla mumun üzerine eşit aralıklarla 13 halka çizmek, eh haliyle 14 halkaya mumu çizerek ayırmış olacaksınız. Halkadan kasıt dairesel mumu çevreleyen iğne ile çizilen dairesel çizgiler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.