UsagiNarciss Oluşturma zamanı: Ocak 30, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 30, 2011 Beyaz bir kağıt parçasına vermek istediğiniz kilo miktarını yazın daha sonra bu kağıdı yakarak sözleri söyleyin (bence bir yandan da karnınızda minik bir ateşin yanmaya başladığını ve git gide büyüyerek yağlarınızı ısıttığını yakarak buharlaştırdığını düşünürseniz daha yaralı olur) : "burn, burn, burn away. Pounds be gone you cannot stay" “yan, yan, yan . Kilolar gitmeli,kalmamalı” Bunu 7 gece ya da 14 gece tekrarlayın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackConvict Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 Dedendi mi peki ? Yoksa tam tersi olmasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 güvendiim bi kaynaktan aldım tarifi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackConvict Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 Güvendiğin bir kaynak diyorsun da.Büyü çocuk oyuncağı değil.Bize ne getireceklerini bilemeyiz sonra.Başta kilo verdirir,sonra 3 katını aldırtır belli olmaz.İnsanları riske sokma. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 Bu kadar basit büyü olabilirmi zaten. Pardon bu büyü de değil sadece bir talep. Para için de gel gel gel demek yeterli sanırım. Hatta karnımızı doyurmak için de doy doy doy deriz olur biter:) . Tabi tüm bunlara rağmen işe yarar yanı var o da insanın kendi bedeni üzerinde düşüncelerinin sandığından daha fazla etkisi vardır. Büyü ile ilgili değil ancak vücut geliştirme üzerinde yapılan psikoloji deneylerinde bu görüldü. Eriyip güçsüzleştiğinin düşünen kişi ciddi bir kas kaybına uğrarken diğerine tam tersi telkinler verilmiş ve kas kütlesini koruyabilmiştir. Siz artık yan yan yan mı dersiniz yoksa iki hafta sonra şu kadar kilo zayıflamış olacağım diye mi odaklanırsınız bilemem ama hedefe ulaşma olasılığını artırır. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 Güvendiğin bir kaynak diyorsun da.Büyü çocuk oyuncağı değil.Bize ne getireceklerini bilemeyiz sonra.Başta kilo verdirir,sonra 3 katını aldırtır belli olmaz.İnsanları riske sokma. pardon da büyünün çocuk oyuncağı olmadığını bana mı anlatıyorsun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 Güvendiğin bir kaynak diyorsun da.Büyü çocuk oyuncağı değil.Bize ne getireceklerini bilemeyiz sonra.Başta kilo verdirir,sonra 3 katını aldırtır belli olmaz.İnsanları riske sokma. Emin olun güvenilir bir kaynaktır. Size bu bilgiyi veren kişide zaten büyü konusunda bilgisi olan biri. Ona büyü çocuk oyuncağı değil demeniz hoş olmamış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 bana büyüden ziyade, çekim gücünü andırdı... yada düşünce gücü.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 Bişey sorucam bu büyü kiloları ortadan kaldırmıyo sadece kolaylaştırıyo, yol gösteriyo falan dimi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 Bu kadar basit büyü olur mu denilmiş,evet olur,daha basitleri de olur. Bu büyü degil şu-bu denilmiş,büyü illa şöyle bir şeydir diye bir kural mevcut mu? Büyü tek bir imge,tek bir söz,tek bir inanç da olabilir,50 parça malzemeli bir uygulama da olabilir. Zira çekim yasası denilen şey büyü içinde işleyen bir çarktır. Hal böyleyken dalga geçmek ya da "var mı böyle şey ya" demek uygun bir davranış degil gibi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 Ayrıca zayıflamak isterken kilo aldırmak nasıl mümkün olacak? Bu uygulama enerjiyi kişinin kendinden alıyor,zayıflamak yerine kilo alacagınıza odaklanırsanız ancak o zaman mümkün bu,öyle bir şeyi niye yapasınız? cemsit; eger kiloyu yakması yerine sadece kolaylaştırmasını istersen öyle olur. Yani işin hasılı,uygulamada şöyle yap ve şuna inan demiş. İyi bir odaklanma ve inanç gerekir her uygulamada. Burda da olay bu.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 Bu kadar basit büyü olur mu denilmiş,evet olur,daha basitleri de olur. Bu büyü degil şu-bu denilmiş,büyü illa şöyle bir şeydir diye bir kural mevcut mu? Büyü tek bir imge,tek bir söz,tek bir inanç da olabilir,50 parça malzemeli bir uygulama da olabilir. Zira çekim yasası denilen şey büyü içinde işleyen bir çarktır. Hal böyleyken dalga geçmek ya da "var mı böyle şey ya" demek uygun bir davranış degil gibi.. Haklısınız. Cadıların kullandığı sözsüz büyüler de mevcut. Büyü çizgi filmlerde göründüğü gibi kazanda 50 malzeme karıştırıp birinin üstüne serpmek diyil yada yere pentagram çizip üstünde saatlerce dualar okumak diyildir. Büyünün kolayı zoru olmaz Büyü büyüdür. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
purplewind Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2011 Ben bunu deneyeceğim onca saçmasapan zayıflama bilmemnesine ne paralar harcanıyor bir kere de kendi gücümüze güvensek ölmeyiz herhalde. Odaklanmak ve inanmak hepsinden önemli zaten. Paylaştığın için teşekkürler UsagiNarciss Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2011 Kolay işe yarar bir yöntem bunu daha önce arkadaşım denemişti işe yaradıgını söylemişti. Kilo vermeye ihtiyacım yok ama boy uzatıcı bir şey varsa onu denemek isterim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2011 boy uzatıcı tarifler baya bi istek gördü ancak vakit bulup araştırma yapamadım,yine de aklımda bu konu uygun bi zamanda onla ilgili tarifler yayınlıcam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2011 kilo aldırması için tam tersini denesem? olur mu ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
merak Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2011 neden hep ingilizce ingilizce değilde türkçe okusak olmuyor mu pek ingilizcem sağlam değilde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
limmina Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 Bunun türkçesini söylesek sorun olur mu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NoDry Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 Gerek yok okadar uğraşmakla 50 lik ot alın her gün 3 4 gram sarın 2 haftada 5 kilo veriyosunuz onu sevmedim diyosanız ayrıca Sabah kahvaltı etmeden 1 fincan koyu kahve yapın için iştahı keser az yersiniz akşam yemeği kesin gece 30 şınav yapın tamam bi haftada 5 kilo garanti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Severus9 Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 Benim inancıma göre büyü yasak. Peki ben önceden beri kaslarımın daha çok geliştiğini kendime telkinler vererek arttırıyordum. Buda bir büyümüydü yani ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
limmina Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 Bana kalırsa değil bu binevi beyne komut göndermekle veya ona emir vermekle alakalı bişey yani tabi bu benim fikrim ve birçok kişide bunun işe yaradığını söylüyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pnr Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 bencede bu pek büyüye benzemıyor.bu psikolojık bı telkın sadece Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihaveadream Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 Aslında arkadaşın mantığı doğru, büyü basit ya da kompleks bir şey demiyorum; ama ver ver ver, al al al gibi oluyorsa, amaç kendimizden güç alıp, beyin gücüyle yapmaksa her türlü yapabiliriz. Hayatta her şey yapabiliriz. Ben de kilo almak istiyorum. Al al al diyeceğim ve alacağım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnaraneSleith Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 1 hafta kadar önce denedim kağıda falanda yazmadım halbuki sadece düşünce gücüyle yaptım.ve 1 haftadır evde yatıyorum hiç biyere çıkmadan deli gibi yemek yiyorum ama şimdiden 2 kilo verdim.denemenizi tavsiye ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
limmina Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2011 Evet benmde biraz göbek gitti sanki ama tartılmaya korkuyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.