cemsit Oluşturma zamanı: Şubat 3, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 3, 2011 Gerekli malzemeler: Sadece bir anahtar Yapılışı: Bir anahtar alın. (bir kapı ya da bir kutunun anahtarı olabilir.) Ve dolunay sırasında bir gece yarısı herhangi bir kavşağa gidin. Kavşağın ortasına anahtarı koyun. Anahtarın etrafında üç kez sağa, üç kez sola doğru yürüyün. Yürürken aynı zaman da şu sözleri söyleyin: İngilizce veriyorum: "Forces around me take pity on my foolishness and grant me a second chance to unlock my future and unburden me." Daha sonra anahtarı eve götürüp bir anahtarlığa takın. --------------------- Unutmayın Türkiyedesiniz kavşakta dururken araba çarpabilir, Polis sizi tutuklayabilir, Deli diye dayak giyebilir yada köylüler tarafından "Cadı" damgası yiyip taşlanabilirsiniz önceden önlem alın Bu arada bukadar kolay büyümü olur diyenler evet oluyor gördüğünüz gibi Son olarak bu büyü olmayan parayı elinize koymaz sebep olur,görmenizi sağlar yada kolaylık sağlar Sitede aradım ama bulamadım umarım yoktur Alıntıdır 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2011 Paylaşım için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2011 Bişey diyil ama senin işine yaricağını sanmıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2011 Evet bende onlardan var. Ama öğrenmek güzel şey. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2011 Bana lazım bu hakketen ama yarın öbürgün haberlerde kavşakta dönüp duran manyağa araba çarptı diye bir altyazı görür diğer gün de beni forumda göremezsenin ruhuma bir konu açıverin:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2011 Açarım Başka bir ihtimalde polisin sizi tutuklaması yada köylülerin taşlaması olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.