Jump to content

Kudüs'te UFO paniği

Ashtar Sheran

Önerilen Mesajlar

Kudüs’te UFO paniği

Kudüs’te Hz. Muhammed’in göğe yükseldiğine inanılan Kubbet-üs Sahra’nın üzerinde kameraların görüntülediği uçan cismin UFO olduğu iddia edildi

http://im.haberturk.com/2011/02/04/598040_detay.jpg?1296839095

Kudüs’te Hz. Muhammed’in göğe yükseldiği yer olduğuna inanılan Kubbet-üs Sahra’nın üstünde hareket eden ışıklı yuvarlak cisim görüldü. Aşağı yukarı hareket eden ve bir görünüp bir kaybolan cismin UFO olduğu iddia edildi. Uzmanlar birçok açıdan videoya alınmış ve fotoğrafları çekilmiş bu cismin hareketlerinin hızı nedeniyle uçak ya da herhangi bir hava aracı olamayacağını belirtti. Görüntülerde, Kubbet-üs Sahra’nın tepesinde parıldayan bir küre görülüyor. Küre, büyük bir süratle göğe yüsekliyor, ardından tekrar alçalıyor.

Görüntülerin sonunda, çok büyük bir süratle yok oluyor. İngiltere Savunma Bakanlığı yapmış olan UFO araştırmacısı Nick Pope, Kudüs’te çekilen görüntüler için “Bugüne dek elde edilen en etkileyici görüntüler. Bu cisim UFO değilse ve insanlar tarafından üretilmiş bir şeyse, insanoğlu tarafından üretilmiş en gelişmiş düzenek ile karşı karşıyayız” dedi.

[video=youtube;GAR-D9XFWB8]

[video=youtube;a8IZTSmgI-o]

Bu iki videoda bulunduğu alana flaş patlattıktan sonra hemen uzaklaşıyor. Fakat aşağıdaki , yakın çekim videoda uzaklaşmadan evvel bir ışık göremedim.

Düzenleme: Aşağıdaki videonun arkaplan resim üzerine ekleme yapıldığı yani arka planın cansız olduğu söyleniyor.

Ashtar_Sheran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

http://img.blogcu.com/uploads/mucahid23_Mescidi_Aksa.jpg

Ufo hemen hemen bu bölgeyi aydınlatıyor. Orası Hz. Muhammed'in göğe yükseldiğine inanılan , Hz. Süleyman'ın cinleriyle inşa ettiği söylenen bir yer. Bu UFO'nun verdiği mesaj çok büyük.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Görüntüleri iyi izlerseniz bir biriyle bağdasmamaktalar dikkatli ve nasıl anlatsam full hd izleyim evet video zor yüklenir ama ne demek istedigimi anlarsınız birinde çok parlak ışık çıkmakta ötekinde ise sadece yükseltekte aklımda olan soru işareti sadece bu yalanlamıyorum sadece biraz farklılıklar geldi bana .. ve sunu söylemek istiyorum bir yanlışlık olmuş mescidi aksanın üzerinde değil mescid-i sahra nın üstünde biraz araştırma yapmalısınız konuda da düzeltme yaparsanız iyi olur bence ? video ve paylaşım içinde teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Görüntüleri iyi izlerseniz bir biriyle bağdasmamaktalar dikkatli ve nasıl anlatsam full hd izleyim evet video zor yüklenir ama ne demek istedigimi anlarsınız birinde çok parlak ışık çıkmakta ötekinde ise sadece yükseltekte aklımda olan soru işareti sadece bu yalanlamıyorum sadece biraz farklılıklar geldi bana .. ve sunu söylemek istiyorum bir yanlışlık olmuş mescidi aksanın üzerinde değil mescid-i sahra nın üstünde biraz araştırma yapmalısınız konuda da düzeltme yaparsanız iyi olur bence ? video ve paylaşım içinde teşekkürler

Yanılmıyorsam Mescid-i Aksa ile Mescid-i Sahra karşı karşıya ve ufodan çıkan ışık ikisini de aydınlatıyor. Tam olarak birisinin üzerinde durduğunu düşünmüyorum.

Mescid-i Sahra&Aksa'nın üzerindeki ufonun 3 görüntüsünün gerçek olduğuna inanıyorum. Turistlerin çektiği diğer videoya ise sahte deniliyor. Ağlama duvarındaki görüntü ise yorumsuz. Fakat kameranın üst kısımlarında bozulmalar mevcut dikkat ederseniz. 0.27'de aşağıya doğru birşey püskürüyor gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Evet onları inceledim ilk iki videodaki biri zaten hand cam ile çekilmiş ötekisi ise önde ki adamın elinde sanırım cep telefonu var zaten konuşmalare aynı ordanda anlaşılıyor fakat ben sunu tam anlıyamadım alman yada rus turist ler in çektikleri video fake (sahte) gibi duruyor ışık patlaması olmuyor ne biliyim flash patlaması gibi ama sanırım kore yada çinlilerin çektiklerinde patlama oluyor video yu indirdim youtube den ve program ile caniye saniye hatta salise salise inceliyorum film karesi halinde :S video larınızı yalanlamıyorum tekrar belirteyim ben sadece fark ettiğim seyleri yazdım eğer kırdıysam özür dilerim.. paylaşımların genel olarak ilgi çekici zaten hepsine bakmaya çalışıyorum Ashtar_Sheran

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yok hayır tabi ki videoların doğruluğunu inceleyeceğiz.

http://im.haberturk.com/2011/02/04/598040_detay.jpg?1296839095

Bu video sabit bir arkaplan üzerinden çekilmiş, yani sahte deniliyor. Bence de öyle. Çünkü diğer çekimlerdeki ufo daha yukarıda ve yükselmeden önce 2 kez flaş patlatıyor. Yukarıdaki resmin alındığı videoda flaşlar gözükmüyor ve ufo çok alçakta. Kubbeden yansıması yok vs.

Kore ya da Çinliler derken? Hangi video onlar?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

AA kusura bakma ben bir tane daha izledim onunla karıştırdım o dahada yakından ve aynı görüntüye benziyor konuşmalar var arkada ama korece yada çince gibi bir dil kullanılıyor.. onu bulursam linklerim buraya o daha net ve ışık patlaması heryerini aydınlatıyor

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ufo siyonistlerin ortaya attığı ve insanları oyalamak için uydurduğu bir yalandır. Bilindiği gibi siyonistler mescid-i aksanın altını kazıyor ve yıkılması için ellerinden geleni yapıyorlar. Mescid-i aksa yıkıldıktan sonrada yerine süleyman tapınağı yapılacak. Bu gerçekler altında insanları başka bir yöne çekmek için ortaya atılmış fake videolardan ibaret olduğuna inanıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ufo siyonistlerin ortaya attığı ve insanları oyalamak için uydurduğu bir yalandır. Bilindiği gibi siyonistler mescid-i aksanın altını kazıyor ve yıkılması için ellerinden geleni yapıyorlar. Mescid-i aksa yıkıldıktan sonrada yerine süleyman tapınağı yapılacak. Bu gerçekler altında insanları başka bir yöne çekmek için ortaya atılmış fake videolardan ibaret olduğuna inanıyorum.

iyi hoşta bununla yıkılması ne alaka anlayamadım :S

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...