Ashtar Sheran Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2011 (düzenlendi) Kudüs’te UFO paniği Kudüs’te Hz. Muhammed’in göğe yükseldiğine inanılan Kubbet-üs Sahra’nın üzerinde kameraların görüntülediği uçan cismin UFO olduğu iddia edildi http://im.haberturk.com/2011/02/04/598040_detay.jpg?1296839095 Kudüs’te Hz. Muhammed’in göğe yükseldiği yer olduğuna inanılan Kubbet-üs Sahra’nın üstünde hareket eden ışıklı yuvarlak cisim görüldü. Aşağı yukarı hareket eden ve bir görünüp bir kaybolan cismin UFO olduğu iddia edildi. Uzmanlar birçok açıdan videoya alınmış ve fotoğrafları çekilmiş bu cismin hareketlerinin hızı nedeniyle uçak ya da herhangi bir hava aracı olamayacağını belirtti. Görüntülerde, Kubbet-üs Sahra’nın tepesinde parıldayan bir küre görülüyor. Küre, büyük bir süratle göğe yüsekliyor, ardından tekrar alçalıyor. Görüntülerin sonunda, çok büyük bir süratle yok oluyor. İngiltere Savunma Bakanlığı yapmış olan UFO araştırmacısı Nick Pope, Kudüs’te çekilen görüntüler için “Bugüne dek elde edilen en etkileyici görüntüler. Bu cisim UFO değilse ve insanlar tarafından üretilmiş bir şeyse, insanoğlu tarafından üretilmiş en gelişmiş düzenek ile karşı karşıyayız” dedi. [video=youtube;GAR-D9XFWB8] [video=youtube;a8IZTSmgI-o] Bu iki videoda bulunduğu alana flaş patlattıktan sonra hemen uzaklaşıyor. Fakat aşağıdaki , yakın çekim videoda uzaklaşmadan evvel bir ışık göremedim. Düzenleme: Aşağıdaki videonun arkaplan resim üzerine ekleme yapıldığı yani arka planın cansız olduğu söyleniyor. Şubat 5, 2011 Ashtar_Sheran tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Birden fazla videonun senkronizasyonu sağlanmış. Diğer video ise tamamen rastlantı sonucu çekilmiş gibi duruyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Az da parlak değil. Bütün şehrin görmüş olması gerekir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Tanrı Hepımızı Korusun ^^ Bu benım Gördügüm Ufolrdan Bunlar Bence Grı ler Ve Iyı nıyetle Burda Oldukları Solenemez Yakında Buyuk Bişi Olcak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2011 way be cidden çok ilginçmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2011 Belkide Dünya'daki dinleri araştırmakla görevlendirilmiş bir gemidir Ama değişikmiş harbiden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2011 http://img.blogcu.com/uploads/mucahid23_Mescidi_Aksa.jpg Ufo hemen hemen bu bölgeyi aydınlatıyor. Orası Hz. Muhammed'in göğe yükseldiğine inanılan , Hz. Süleyman'ın cinleriyle inşa ettiği söylenen bir yer. Bu UFO'nun verdiği mesaj çok büyük. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Bd41awRZu18 Bir başka video. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 şimdi akıllarda iki soru birden bırakacak bu durum onlar cinler miydi? yoksa uzaylılar mı?...ve müslümanlık aleminde gene cinlerdi meleklerdi felan türünde dinsel çağrı yapılcak :S bu açıdan tam olarak o noktada belirmesi kötü olmuş bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Yeni paylaştığım videoda ise Yahudilerin ağlama duvarı var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Archnight Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Görüntüleri iyi izlerseniz bir biriyle bağdasmamaktalar dikkatli ve nasıl anlatsam full hd izleyim evet video zor yüklenir ama ne demek istedigimi anlarsınız birinde çok parlak ışık çıkmakta ötekinde ise sadece yükseltekte aklımda olan soru işareti sadece bu yalanlamıyorum sadece biraz farklılıklar geldi bana .. ve sunu söylemek istiyorum bir yanlışlık olmuş mescidi aksanın üzerinde değil mescid-i sahra nın üstünde biraz araştırma yapmalısınız konuda da düzeltme yaparsanız iyi olur bence ? video ve paylaşım içinde teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Görüntüleri iyi izlerseniz bir biriyle bağdasmamaktalar dikkatli ve nasıl anlatsam full hd izleyim evet video zor yüklenir ama ne demek istedigimi anlarsınız birinde çok parlak ışık çıkmakta ötekinde ise sadece yükseltekte aklımda olan soru işareti sadece bu yalanlamıyorum sadece biraz farklılıklar geldi bana .. ve sunu söylemek istiyorum bir yanlışlık olmuş mescidi aksanın üzerinde değil mescid-i sahra nın üstünde biraz araştırma yapmalısınız konuda da düzeltme yaparsanız iyi olur bence ? video ve paylaşım içinde teşekkürler Yanılmıyorsam Mescid-i Aksa ile Mescid-i Sahra karşı karşıya ve ufodan çıkan ışık ikisini de aydınlatıyor. Tam olarak birisinin üzerinde durduğunu düşünmüyorum. Mescid-i Sahra&Aksa'nın üzerindeki ufonun 3 görüntüsünün gerçek olduğuna inanıyorum. Turistlerin çektiği diğer videoya ise sahte deniliyor. Ağlama duvarındaki görüntü ise yorumsuz. Fakat kameranın üst kısımlarında bozulmalar mevcut dikkat ederseniz. 0.27'de aşağıya doğru birşey püskürüyor gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Archnight Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Evet onları inceledim ilk iki videodaki biri zaten hand cam ile çekilmiş ötekisi ise önde ki adamın elinde sanırım cep telefonu var zaten konuşmalare aynı ordanda anlaşılıyor fakat ben sunu tam anlıyamadım alman yada rus turist ler in çektikleri video fake (sahte) gibi duruyor ışık patlaması olmuyor ne biliyim flash patlaması gibi ama sanırım kore yada çinlilerin çektiklerinde patlama oluyor video yu indirdim youtube den ve program ile caniye saniye hatta salise salise inceliyorum film karesi halinde :S video larınızı yalanlamıyorum tekrar belirteyim ben sadece fark ettiğim seyleri yazdım eğer kırdıysam özür dilerim.. paylaşımların genel olarak ilgi çekici zaten hepsine bakmaya çalışıyorum Ashtar_Sheran Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Yok hayır tabi ki videoların doğruluğunu inceleyeceğiz. http://im.haberturk.com/2011/02/04/598040_detay.jpg?1296839095 Bu video sabit bir arkaplan üzerinden çekilmiş, yani sahte deniliyor. Bence de öyle. Çünkü diğer çekimlerdeki ufo daha yukarıda ve yükselmeden önce 2 kez flaş patlatıyor. Yukarıdaki resmin alındığı videoda flaşlar gözükmüyor ve ufo çok alçakta. Kubbeden yansıması yok vs. Kore ya da Çinliler derken? Hangi video onlar? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Archnight Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=SDWfTDn7sI4&feature=related Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Archnight Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 AA kusura bakma ben bir tane daha izledim onunla karıştırdım o dahada yakından ve aynı görüntüye benziyor konuşmalar var arkada ama korece yada çince gibi bir dil kullanılıyor.. onu bulursam linklerim buraya o daha net ve ışık patlaması heryerini aydınlatıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Archnight Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jczjyV4v3i0&feature=related buldum işte bu bakın daha yakın ve bunda flash patlamasıda çok yakından belli oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 archnight senin koyduğun video bir turist tarafından çekilmiş ve çözünürlük çok daha iyi...teşekkürler paylaşım için şimdi çokda etkileyici göründü gözüme Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Bu video da vardı zaten ilk sayfada. 5 dklık video. Çekenler bölge insanları galiba İbranice konuşuyor olabilirler. Konudaki 2. mesajımda videonun orjinali ve diğer videolarla eşleşmesi mevcut. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Bu video da vardı zaten ilk sayfada. 5 dklık video. Çekenler bölge insanları galiba İbranice konuşuyor olabilirler. Konudaki 2. mesajımda videonun orjinali ve diğer videolarla eşleşmesi mevcut. ilk sayfada son video izlenmio... yada ben izleyemiyorum :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheX Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Ufo siyonistlerin ortaya attığı ve insanları oyalamak için uydurduğu bir yalandır. Bilindiği gibi siyonistler mescid-i aksanın altını kazıyor ve yıkılması için ellerinden geleni yapıyorlar. Mescid-i aksa yıkıldıktan sonrada yerine süleyman tapınağı yapılacak. Bu gerçekler altında insanları başka bir yöne çekmek için ortaya atılmış fake videolardan ibaret olduğuna inanıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Ufo siyonistlerin ortaya attığı ve insanları oyalamak için uydurduğu bir yalandır. Bilindiği gibi siyonistler mescid-i aksanın altını kazıyor ve yıkılması için ellerinden geleni yapıyorlar. Mescid-i aksa yıkıldıktan sonrada yerine süleyman tapınağı yapılacak. Bu gerçekler altında insanları başka bir yöne çekmek için ortaya atılmış fake videolardan ibaret olduğuna inanıyorum. iyi hoşta bununla yıkılması ne alaka anlayamadım :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Ufo hemen hemen bu bölgeyi aydınlatıyor. Orası Hz. Muhammed'in göğe yükseldiğine inanılan , Hz. Süleyman'ın cinleriyle inşa ettiği söylenen bir yer. Bu UFO'nun verdiği mesaj çok büyük. Evet, bence de. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 iyi hoşta bununla yıkılması ne alaka anlayamadım :S Gizemli bir şekilde yıkıp suçu ufoların üzerine atabilirler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 İki videoda da daha ufo(?) havaya fırlamadan "wow" diye bağırmaya başlıyorlar. Ayrıca eğer ufo olsalardı bütün şehir görürdü heralde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.