Jump to content

Aynı anda iki yerde birden olabilmek mümkün mü?

nevermore

Önerilen Mesajlar

Einstein haklı çıktı

"Aynı anda 2 yerde olabilme" deneyinde büyük ilerleme kaydedildi

ABD'de California Üniversitesi bilim adamları, aynı anda iki farklı enerji durumunda bulunabilen bir aygıt geliştirerek Albert Einstein'ın öncülerinden olduğu "kuantum teorisi"ni haklı çıkardı. Yılın buluşu kabul edilen aygıt, toz zerresi kadar küçük bir metal parçasını "mutlak sıfır" kabul edilen eksi 273 dereceye yakın bir sıcaklığa kadar soğutuyor ve enerjisini bir kuantum artırıyor. Madde, bu noktada günlük hayatımızda karşı karşıya olduğumuz Newton fiziğinin kurallarından çıkıp Einstein tarafından tanımlanan kuantum yasalarına göre hareket etmeye başlıyor. Saniyede 6 milyar kez titreşen madde, algılanabilir bir elektrik akımı yayıyor ve aynı anda hem yüksek, hem de alçak enerji düzeyinde varolabiliyor.

EINSTEIN VAZGEÇMİŞTİ

Bilim adamları, henüz maddenin Einstein'ın mümkün olduğunu iddia ettiği gibi "aynı anda iki yerde birden bulunması"nı sağlamayı başaramadı; ancak bu buluş sayesinde bu hayalin gerçekleştirilebilir olduğu ortaya koymuş oldu. Einstein, kuantum fiziğinin gelişiminde öncü olmuş, ancak daha sonra bu teoremin "evreni belirsizleştirdiğini" iddia edip ''Tanrı evrenle kumar oynamaz'' diyerek reddetmişti.

internethaber

* * *

Gazetede okudum

bazı astral seyahat teknikleriyle mümkün olan hadise."the double man" tanımlaması kullanılıyor bu olay için.sitede bu konuyla ilgili bilgiler mevcut .ayrıca bunu yapabilen ( iddia eden insanlarda mevcut) Ne dersiniz? Mümkün müdür? Bu yukarıdaki olayla benzer nitelik taşıyor mu?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sitede bahsedilen duble enerji bedeniyle alakalıydı sanırım.

Burda söz konusu şey gerçek anlamda fiziki olarak da aynı kişinin aynı ya da farklı ortamda bulunabilmesi.

Sitede transportasyonla ilgili de yazı var. Mümkün olsa anca öyle olurmuş gibi geliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...