babydevil Oluşturma zamanı: Şubat 5, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 5, 2011 ben actıgım konudan pişman oldum ve silmek istiyorum cünki kurallara aykiriymiş ama silemiyorum konu acan herkes kendi konusunu silebilsin istediginde ? gönderebiliyosun ama silemiyosun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Bu mümkün değil Bahsettiğin konunu sildim. Silinmesi gerekenleri biz sileriz zaten. Sizler de rahatsız olduğunuz konu ya da mesajları bizlere bildirebilirseniz gereğini yaparız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Aslında yaptığımız hatayı görüp düzeltmek güzel birşey Bence o hakkı bize tanımalısınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 bence konuların açılması da yoruma sunulmalı konu açıldığında sedece üyelerin görebildiği bi yer olsa, malca bulduğumuz konulara bassak HAYIR'ı daha temiz bi forum istiyoruz biri sesimi duysun . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Ünlem işaretine tıklamanı mevcut durumda engelleyen nedir ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 değerlendirilmemesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Referandum yapalım diyosun yani? Bence de kendi konularımızı silme hakkı bize tanınmalı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Mesaj yazdığınızda yanlışlıkları düzeltebiliyorsunuz. Niye konunuzu silmek istiyorsunuz ki ? İyice düşünüp öyle açın konularınızı. Bir şikayetiniz varsa bildirirsineniz biz ilgileniriz. Yeri gelmişken forum kurallarını da iyi okuyun sonra neden konum silindi kilitlendi vs... demeyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 değerlendirilmemesi Kaç kere bildirim yaptın da kaç tanesi eğerlendirilmedi acaba ? Yapılan her bildirim değerlendirilmeye alınır merak etme yeter ki şikayetçi olduğunuz mesaj ya da konuyu bizlere bildirin! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Haklısınız. Dağılıyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Bir çözümde açılan konunun sadece 10dk açan kişi tarfından silinebilir olması ondan sonra admine bırakılması olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Tamam da neden böyle birşeye gerek var ? İyice düşünün konu açmadan önce ben de bunu diyorum.Her aklına gelen şeye başlık açmak zorunda değil kimse. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Siz daha az yorulmuş olursunuz desem? En azından bazı üyelerin açtıktan sonra hata yaptıklarını fark edip silebilme olanağı olur, siz de daha rahat etmiş olursunuz... Bence... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Ben neyi anlatamıyorum acaba ? Düşünmeden aklınıza geleni konu diye açmazsanız buna zaten ihtiyacınız yok. Forum kurallarını okursanız da neyi açıp neyi açmamanız gerektiği orada yazıyor.Kurallar bellidir. Mesajınızı da bir süre düzenleyebiliyorsunuz zaten.Yani silmenizi gerektirecek bir durum yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Ben sadece yardımcı olmak istedim. Aslında bende düşünmeden yada forumda araştırılmadan hemen konu açılmasına karşıyım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2011 Öyle birşeye gerek görülse üyelerin değil modların değerlendirilmesine sunulur rastlamışsınızdır mutlaka. Gerek görülmüyor demek ki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2011 Kaç kere bildirim yaptın da kaç tanesi eğerlendirilmedi acaba ? Yapılan her bildirim değerlendirilmeye alınır merak etme yeter ki şikayetçi olduğunuz mesaj ya da konuyu bizlere bildirin! daha önce bildirim yaptım tabiki sevgili boynuzsuz ! ama son iki haftadır zaten o lanet buton çalışmıyo ve size bişey yazmaya çalıştığımda gönderilmiyo ilk üye olduğumda da sorun vardı, admine bildirdim düzeldi verdiğin seri cezalardan sonra yeniden aynı sorunla karşı karşıyayım sadece üstteki üyeye hıyar ver konularını sıkça ziyaret edip her söylediğinize kafa sallayan üyeler le sorun yaşamıyosunuz galiba üyelerin forumla ilgili görüşlerine saygı duymadığını düşünüyorum boynuzlarından öpüyorum sıradaki cezamı da konu sahibine armağan ediyorum iyi geceler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2011 :D --------------- Anladığım kadarıyla sorumluluk isteyen üyelere sorumluluk vermiyorsunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2011 daha önce bildirim yaptım tabiki sevgili boynuzsuz ! ama son iki haftadır zaten o lanet buton çalışmıyo ve size bişey yazmaya çalıştığımda gönderilmiyo ilk üye olduğumda da sorun vardı, admine bildirdim düzeldi verdiğin seri cezalardan sonra yeniden aynı sorunla karşı karşıyayım sadece üstteki üyeye hıyar ver konularını sıkça ziyaret edip her söylediğinize kafa sallayan üyeler le sorun yaşamıyosunuz galiba üyelerin forumla ilgili görüşlerine saygı duymadığını düşünüyorum boynuzlarından öpüyorum sıradaki cezamı da konu sahibine armağan ediyorum iyi geceler Sorunun varsa pm denen birşey var ! Sen sadece benim mesaj yazdığım başlıkları mı okuduğumu sanıyorsun ? İşimi senden öğrenicek değilim o cezaları da sokak ağızını ısrarla burada kullandığın için adın (benim mesajım bulunmayan konualda ama ne hikmetse görmüşün de vermişim cezayı) ve hala cezalarndan şikayet edip de bu sokak ağzına devam ediyorsun şurdaki gibi : bence konuların açılması da yoruma sunulmalı konu açıldığında sedece üyelerin görebildiği bi yer olsa, malca bulduğumuz konulara bassak HAYIR'ı daha temiz bi forum istiyoruz biri sesimi duysun . Biz görüşlere de açığız.Ama üyelere böyle bir yetki vermek söz konusu değil bunu da daha kaç defa tekrar ettiriceksiniz! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2011 :D --------------- Anladığım kadarıyla sorumluluk isteyen üyelere sorumluluk vermiyorsunuz? Sizlerin sorumluluğunuz forum kurallarına uymak! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2011 Bazı formatlarda bu istediğiniz özellik var . Bazı formatlarda ise Yok . Bu sitenin yazılımı buna müsade etmiyor . Mutlaka ki siteyi kuran mescalin ve nora bunu düşünmüştür . Ve emin olun bu mesajları okuduktan sonrada değerlendirme yaparlar . Bekleyip görmek gerek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2011 aLgoRmoRTiSs Nickli Üyeden Alıntı daha önce bildirim yaptım tabiki sevgili boynuzsuz ! ama son iki haftadır zaten o lanet buton çalışmıyo ve size bişey yazmaya çalıştığımda gönderilmiyo ilk üye olduğumda da sorun vardı, admine bildirdim düzeldi verdiğin seri cezalardan sonra yeniden aynı sorunla karşı karşıyayım sadece üstteki üyeye hıyar ver konularını sıkça ziyaret edip her söylediğinize kafa sallayan üyeler le sorun yaşamıyosunuz galiba üyelerin forumla ilgili görüşlerine saygı duymadığını düşünüyorum boynuzlarından öpüyorum sıradaki cezamı da konu sahibine armağan ediyorum iyi geceler Eğer o lanet buton çalışmıyorsa bana pm atarsın bakarız.. bunun çözümü budur. Süpermoderatör ve uygulamalarıyla ilgili bir sıkıntın varsa onu da bildireceğin kişi benim, buna ihtiyacın varsa gelirsin görüşürüz.. Bildirilip ilgilenilmeyen birşey yok... ille ben bildirdim kimse sallamadı diyorsan neymiş onlar göster ben bakayım.. Ama forum yöneticisiyle bu şekilde konuşmaya devam edersen sıradaki cezan benden gelecek ondan değil.. mksubzero349 Nickli Üyeden Alıntı :biggrin: --------------- Anladığım kadarıyla sorumluluk isteyen üyelere sorumluluk vermiyorsunuz? Herkes önce varolan sorumluluklarını yerine getirmeyi başarsın.. fazlasına gerek yok. Forumda üç beş kişiymişsiniz gibi düşünüyorsunuz. Konu silmek moderatör işidir üye değil. Mesaj editleme hakkınız belli bir süre için var bu da eksik yazılanlar eklenmek istenenler yanlış düzeltmeler vs için vardır ve yeterlidir. Üyelere konusunu silme yetkisi vermek sorumluluk sağlamaz aksine sorumluluk hafifletir.. Silebilirim mantığıyla açılacak konuların başka nelere sebep olabileceğini düşünmediğiniz çok belli.. O belli süreye kadar editlenebilen mesajların bile yeri geldiğinde "ben öyle demedim ki ben bişey yazmadım ki ben küfretmedim ki ben reklam yapmadım ki" lere dönüştüğünü defalarca gördük.. Üyeler arasında bir karmaşa yaşandığı zaman şikayetlerle bildirilerle gereken şekilde ilgilenebilmek için silinen mesajlarla uğraşmanın keyifli olduğunu düşünen varsa bilemem.. Bunlara bir de dönem dönem yaşanabilen çeşitli forum saldırılarını da ekleyelim.. Başka arzusu olan??? Site işleyişiyle ilgili her türlü öneriyi değerlendirebiliriz, ama kulağa hoş gelen her fikir eylemde aynı neticeyi doğurmaz. Foruma yönetici gözüyle bakmanızı beklemesem bile işin içine biraz mantık katabileceğinizi umuyorum.. Neticede bu öneri hayata geçirilemez şeklinde kesin bir yanıt veriyorum.. ve bu sebeple de konuyu kapatıyorum. Başka bir sıkıntısı diyeceği olan varsa bu konu harici bana ulaşabilir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar