ErSt_QuEr Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2006 Sorulan sorulari hemen yanitla. Durup düsünme, aklina gelen ilk seyi söyle! Asagidaki talimatlari bildigince cabuk yerine getir! Birini bitirmeden digerine gecme! Yanitlari yazmak veya hatirlamak zorunda degilsin. Sadece kafadan hesaplayarak cevap ver gec. Sasiracaksin! Basla: Toplam kac ediyor: 89 + 2 12 + 53 75 + 26 25 + 52 63 + 32 Biliyorum! Hesap yapmak zor is, ama neredeyse bitti... Hadi. tek bir tane daha... 123 + 5 CABUK! BIR RENK VE BIR ALET DUSUN! Asagiya devam et... Biraz daha... Aklina kirmizi bir cekic geldi, degil mi? Eger verdigin cevap bu degilse, sen anormal sayilmasa da farkli bir akla sahip olan %2 insandan birisin. Insanlarin %98’i bu alistirmayi yapinca, kirmizi bir cekic diye yanitliyor. alıntıdır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2006 biliyorum bunu inanılmaz bir olay ya me alaka bilmiyorum ama gerçekten oluyor, bazen çekiç tutmasa da yine pense gibi el aletleri söyleniyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selim Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2006 nasıl oldu bu? evet öle dedim de nası oldu çok merak ediyorum bi açıklaması yok mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2006 walla mavi bisiklet dedim ama iyiymiş yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selim Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2006 ALINTI(dipp @ 12 08 2006, 02:09 ) 3499[/snapback] walla mavi bisiklet dedim ama iyiymiş yaa [/b] etraft bisiklet falan varsa o aklınıza gelmiştir,, durup düşününce masada olan bişey söyleniyo mesela bikaç arkadaşta denedim öyle oldu arkadaşa yaptım kırmızı kerpeten dedi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2006 ya bu saatte ne bisikleti yaa ben sürmeyi bile bilmem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selim Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2006 profilinize baktım kızınız heralde çok sewimli çıkmış yaa kızınızın bisikleti vardır ozaman muhtemelen de mavidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2006 kızım bisiklete binmek için çok küçük abisi ama alsam mavi alırdım herhalde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selim Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2006 ben o yaştlardayken vardı ama 3 tekerlekli bi bisikletim, kornası bile vardı hatırlıyorum neyse tezim çürümüş oldu bisiklet yokmuş ortalıkta neyse ben bişeyler atıştırıp yatıyım.. herkese iyi geceler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 ama ben nefret ederim ama aklıma gelen sarı ütü oldu niye yaaaa..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
quaresma Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 e bende kırmızı matkap dedim ne alaka?? hahah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ErSt_QuEr Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 valla algı işte arada kitleniyor herkeste sabitleniyor gİBİ ama başka şey soyleyenler de var (bknz: dipp) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
m3lt3m Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 kırmızı testere dedim.. kırmızıyı anlarımda testereyle ne alakam olabilir benim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x2772 Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 yeşil kalem dedim ama yanımdaki eleman yeşil çekiç dedi:))) güsel saol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deniss85 Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 bende kırmızı çekiç dedim ya, hepimizin içinde bi marangozluk var sanırım da sayılarla bunların ne alakası olduğunu çözemedim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2006 ben kırmızı dedim ama alet çekiç değildi.bu arada kırmızı benim en sevdiğim hatta aşık olduğum bi renk.bilinçaltı o0labilir ama alet kesinlikle çekiç değil bu durumda ne oluyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2006 bende mavi çekiç düşündüm ama hani kafadan attım hiç alakası yoktu inanılmaz biş sağol erst quer Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2006 bende sarı çekiç dedim. renkler hiç uyuşmuyo bu arada dikkat ettinizmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2006 ama olay çekiçte bitiyo zaen insanların sevdiği renkler genellikle ana renkler oluyo yani kırımızın renginin genellikle söylenmesi doğal olabilir ama çekiç nerden çıkyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2006 çünkü anahtar kelime ALET Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2006 olabilir ama genellik neden çekiç tornavida diyen olmadı sitemizde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2006 olsun.... matkap, testere diyenler olmuş toplama bakarsan tamir için kullanılan basit el ALETleri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2006 ama sen biskilet demedinmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2006 evet öyle demişim... kötü bişeymi yaptım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2006 yok yaw ben gene inat ettim illa benim dediim olsun gibi. doğru alet diince aklıma gelen şey benimde çekiç oldu herhalde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.