hyoma Oluşturma zamanı: Şubat 8, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 8, 2011 İyi geceler mesajı konusunu gördüğümden beri bir günaydın mesajı konusu açmak aklımda . . . . Güne başlamadan önce ,o günün nasıl sonlanmasını istiyorsanız veya o gün içinki bütün dileklerinizi paylaşabilirsiniz . . . . İlk ben başlayayım ;bu günün benim ve herkes için hayırlı ve sakin bir gün olması dileğiyle ,günaydın herkese ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2011 Günaydın... Bugün her şey çok güzel olacak (Umarım) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2011 Günaydın,tam altımdan dümdüz gittikten sonra tekrar yüzeye çıktığımda karşımda bulunanlar!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rezan Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2011 günaydınnn:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2011 uyuyp uyandıktan kullanıcam burayı yasasın ınsomnıa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 Günaydın Uykunuzu açamadıysanız bu video ile açın http://www.youtube.com/watch?v=BgoOihBb78w&feature=related Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 günaydın kabus gördüm he rüyamda :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 günaydınnn uykumu yeterince açtı yukardaki video :D herkese mutlu günler diliyorumm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 Günaydın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 Günaydın..Bu siteyi bukadar özleyeceğim aklıma gelmezdi..uzun süren ayların ardından tekrar merhaba gnoxis....=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Suliet Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 Günaydın site sakinleri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyoma Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 Günaydın Uykunuzu açamadıysanız bu video ile açın http://www.youtube.com/watch?v=BgoOihBb78w&feature=related Arkadaki çocuk ,güldürdü beni . Teşekkürler paylaşım için . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2011 Günaydın sevgi'm, günaydın ağaçlar,toprak ve çiçek.. Yine açmışsın,yine güzel kokunu yayıyorsun ruhundan.. Günaydın kalbim,hala uyanamadın bu aşktan biliyorum ama yine de günaydın.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 hahah günaydın site milleti. sabah sabah iğrençlik yapmak istedim :D [video=youtube;jXuget-NHzY] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melekim Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 günaydın güzel gün... günaydın aynadaki ben.... günaydın tüm kötülüklere... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lmb33 Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 hahah günaydın site milleti. sabah sabah iğrençlik yapmak istedim :D [video=youtube;jXuget-NHzY] arkada ki sakallıya bittim Seda Sayan modu : Günaydın gününüz aydın olsun bacııım :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 İyi uykular genelde geceden kalma olduğum için gündüzleri bunu derim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyoma Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Herkese günaydın ,mutlu ve huzurlu bir gün olması dileğiyle . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Günaydın Dünya. Günaydın Tabiat Ana. Günaydın kardeşlerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Günaydın! Erken kalkanlara selam olsun Uykusunu açamayanlara dünyanın en seksi bakışlı ve gülüşlü adamı gelsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 günaydınn herkesee;)herkes için güzel bir gün olması dileyiğle... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Günaydın çiçek, günaydın böcek, günaydın doğa, günaydın bir türlü çalışmayan kol saatim, muhtemelen hepiniz benden önce kalktınız ama benim farkım Deep Purple - Burn dinliyor olmam [video=youtube;pfzv3bf9-OY] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Günaydınnnn herkese, iyi pazarlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FrostByghte Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Günaydınlar Ahali... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 günaydın.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.