hyoma Oluşturma zamanı: Şubat 8, 2011 Oluşturma zamanı: Şubat 8, 2011 İyi geceler mesajı konusunu gördüğümden beri bir günaydın mesajı konusu açmak aklımda . . . . Güne başlamadan önce ,o günün nasıl sonlanmasını istiyorsanız veya o gün içinki bütün dileklerinizi paylaşabilirsiniz . . . . İlk ben başlayayım ;bu günün benim ve herkes için hayırlı ve sakin bir gün olması dileğiyle ,günaydın herkese ! Alıntı
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2011 Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2011 Günaydın... Bugün her şey çok güzel olacak (Umarım) Alıntı
MrColt Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2011 Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2011 Günaydın,tam altımdan dümdüz gittikten sonra tekrar yüzeye çıktığımda karşımda bulunanlar!! Alıntı
danny Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2011 Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2011 uyuyp uyandıktan kullanıcam burayı yasasın ınsomnıa Alıntı
serpentine Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 Günaydın Uykunuzu açamadıysanız bu video ile açın http://www.youtube.com/watch?v=BgoOihBb78w&feature=related Alıntı
Moonrise Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 günaydın kabus gördüm he rüyamda :/ Alıntı
Melis Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 günaydınnn uykumu yeterince açtı yukardaki video :D herkese mutlu günler diliyorumm Alıntı
amy_ Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 Günaydın..Bu siteyi bukadar özleyeceğim aklıma gelmezdi..uzun süren ayların ardından tekrar merhaba gnoxis....=) Alıntı
Suliet Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 Günaydın site sakinleri Alıntı
hyoma Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 Yazar Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2011 Günaydın Uykunuzu açamadıysanız bu video ile açın http://www.youtube.com/watch?v=BgoOihBb78w&feature=related Arkadaki çocuk ,güldürdü beni . Teşekkürler paylaşım için . Alıntı
paganlaw Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2011 Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2011 Günaydın sevgi'm, günaydın ağaçlar,toprak ve çiçek.. Yine açmışsın,yine güzel kokunu yayıyorsun ruhundan.. Günaydın kalbim,hala uyanamadın bu aşktan biliyorum ama yine de günaydın.. Alıntı
I like myself Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 hahah günaydın site milleti. sabah sabah iğrençlik yapmak istedim :D [video=youtube;jXuget-NHzY] Alıntı
melekim Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 günaydın güzel gün... günaydın aynadaki ben.... günaydın tüm kötülüklere... Alıntı
lmb33 Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 hahah günaydın site milleti. sabah sabah iğrençlik yapmak istedim :D [video=youtube;jXuget-NHzY] arkada ki sakallıya bittim Seda Sayan modu : Günaydın gününüz aydın olsun bacııım :D Alıntı
Who Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 İyi uykular genelde geceden kalma olduğum için gündüzleri bunu derim Alıntı
hyoma Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Yazar Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Herkese günaydın ,mutlu ve huzurlu bir gün olması dileğiyle . Alıntı
Claudia Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2011 Günaydın Dünya. Günaydın Tabiat Ana. Günaydın kardeşlerim Alıntı
serpentine Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Günaydın! Erken kalkanlara selam olsun Uykusunu açamayanlara dünyanın en seksi bakışlı ve gülüşlü adamı gelsin. Alıntı
masal perisi Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 günaydınn herkesee;)herkes için güzel bir gün olması dileyiğle... Alıntı
serpentine Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Günaydın çiçek, günaydın böcek, günaydın doğa, günaydın bir türlü çalışmayan kol saatim, muhtemelen hepiniz benden önce kalktınız ama benim farkım Deep Purple - Burn dinliyor olmam [video=youtube;pfzv3bf9-OY] Alıntı
Laikha Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Günaydınnnn herkese, iyi pazarlar Alıntı
FrostByghte Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Günaydınlar Ahali... Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.