Uykucu Oluşturma zamanı: Şubat 9, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 9, 2011 Evet arkadaşlar birazda kendi düşüncelerimle buna bir 'hava teorisi' adını verdim. Arkadaşlar edindiğim bilgiler kesin ve bilimseldir. Kesinlikle uydurma,kafadan sözler yoktur,bu konuda bana güvenebilirsiniz. Bilim adamlarının yaptığı araştırmalar sonucunda kışın insanların normalden daha mutsuz olduğu ve kapalı havalarda (yani bulutlu vs.) böyle bir durumla karşılaşıyorlar. Ancak bahar aylarında ve yazın insanların %90'ından fazlasında bir enerji akımı ve pozitif düşüncelerle birlikte gevşediği,rahatladığı kanıtlanmıştır. Baktım ki internette dolaşırken arkadaşlar olsun,forum üyeleri olsun içlerinde bir mutsuzluk olduklarını görmekteyim. Ve bu ispatlanmış teoriye göre şunu denemeniz kanaatindeyim; Arkadaşlar artık bildiğiniz gibi Şubat ayı içerisinden yavaş yavaş çıkacağız. Belirli bölgelerde marmara olsun,ege olsun,akdeniz olsun havaların hafiften ısınmaya başladığını ve sıkça güneşin çıktığını gözlemleyebilirsiniz. Benim canım sıkkın olduğu zamanlar (mesela az önce) balkona çıktım sadece oturup havanın ne kadar güzel olduğunu,kuşların ötüşünü güneş ışıklarının pencereye yansıması gibi,insanların aktif olduğu yürüyüşlerini izledim ve o anda kafama hicbir sorunu takmadan ne kadar güzel bir hayat olduğuna odaklanmaya çalıştım içime bolca hava cektim ve bunun faydasını birkaç arkadaşımda bana soyluyor. Eğer bir sıkıntınız varsa durup dururken bunaldıysanız iciniz sıkıldıysa dışarı cıkın hava alın veyahut bir klasik müzikle beraber manzara resimleri izlemenizi tavsiye ederim ki bence dışarı cıkıp havanın iyi olduğunu kendinize inandırarak bunu yapın daha faydalı olacaktır. Yazdıklarım tamamı ile bilimselliği kanıtlanmış şeylerdir arkadaşlar, mutlu günler dilerim http://www.lahuti.com/forum/images/smilies/thumbsup.gif Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2011 evreni kullanabildiğimız sürece mutluyuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2011 sağol deneyeceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SiMYaCı Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2011 kapalı havalarda daha mutlu oluyorum ben açık havalardan nefret ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 ben bir opera tüttrüyorum gündüzse eğer geceleri de gökyüzünü seyretmek çoook rahatlatıyor birde güzel bir piyano sesi. tamamdır mutlu ve huzurluyum önerilerin teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duramayansular Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 her şeyin başı 'farkındalık'... olanı olduğu gibi görmek, kabul edip kutsamak şükür etmek zor bir şey değil. ama isteyene tabii. ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
byglos Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Neden insanlar emekli olduklarında tamamen mutlu ve huzurlu oluyorlar ki.Keşke taş devrinde olsaydım daha mutlu olurdum.Yaşamak için çalışmak saçma.5 yaşındaki bir çocuk bile ebeveyinleri çalıştığı için,kreşe gitmek zorunda.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tola Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2013 Dağların yükek bir yerlerine çıkıp manzarayı seyredip derin bir nefess almak gibisi yok..Hava her haliyle güzeldir hep..Soğukta iyidir..Karda Yağmurda Güneşte.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.