Ashtar Sheran Oluşturma zamanı: Şubat 9, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 9, 2011 http://img34.imageshack.us/img34/4381/alieno.jpg Elime böyle bir haber geçti. İlginç. Somut kanıtları olduğu söyleniyor. Buyrun videodan izleyelim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bjarki Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2011 Güzel bir paylaşım ama biraz sahte olduğu kanısı oldu içimde. Dikkat ederseniz bir insanın parmak izleri de mavi ışık altında görülebilir fakat adam kadının kolunu tuttuktan sonra hiçbir iz belli olmamaktadır. Ayrıca 3 nokta sembolünün olduğu bölge vücudunda ki. Resimde belirgin olarak verilmiş 3 nokta sembolu kadının deri renginden çok farklıdır. Kadının deri rengi koyuyken 3 nokta sembolunun olduğu deri daha açıktır ama sadece bir görüş bir varsayım bu bende ki. Umarım artık onlar hakkında belirgin ve somut birşeyler elde edebiliriz. Paylaşım için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 elıne saglık ashtar vıdeonun ustunde kı fotograf entereasan geldı bıraz bana ya ufo ya benzeyen nesnenın uzerıne geregınden fazla ısık gelıomus gıbı degıl mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 Çok fazla fotoğrafçılık bilgim yoktur ama flaş yansıma yapmış olabilir. Örneğin bazı varlıklar enerjilerinden dolayı sadece bir silüet şeklinde görülür. Aşağıdaki örnek Prof. Hernandez'in temasa geçtiği LYA adındaki varlık. http://img126.imageshack.us/img126/4817/photo019qr1.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 doğal yollarla manipüle olmamış kadının vücudu hekimin dediğine göre...bencede şuana kadar gerçekçi gelen kaçırılma vakalarından birisi bana göre... teşekkürler ashtar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Poscin Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Videoda yanlış anşlamadıysam uzaylılarıda gösteriyor ve bana şu kanıyı çağrıştırıyor bu videoyu uzuylılarmı çekti birde mavi ışık var yanlış hatırlamyırsom birisi bu tür mavi ışık parmak izlerini birde yazıcıdan çıkarılan kağıda tutlduğunda yazıcısın seri numarasını gösteriyor belki adamlar yazmış yapmış olabilir ama bu kadar masrafa değimez gibimöe geliyor gerçeklik payı var doğrusu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dejavUSt Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 banada fake gibi geldi ama bilmiyorum..son söz moderatörümüzün.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
new month Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 PEK ÇOK KAÇIRILMA OLAYI VAR HANGİSİNE İNANACAĞIMIZI İYİCE ŞAŞIRDIK...Bence fake.... Dejavust pilot behçeti hatırlıyor musun ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SeymanurOzgur Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2012 gercekten cok ilginc ancak ben videonun sonuna kadar inanmadim su bebek olayini gorunce cidden cok garip umarim gercek degildir diyesim geldi. kadin gercekten bunlari yasamissa gecmisler olsun cok kotu bi olay. ama hala dogru mu degil mi bilmiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.