prensnuada Oluşturma zamanı: Şubat 10, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 10, 2011 arkadaşlar bizim orada (elazığ) eskiden yaşayan bi deli varmış . adını şu an hatırlayamıyorum.bu deliyi herkes severmiş tontonmuş biraz kimseye zararı yokmuş.sonra kıbrıs savaşı çıkmış bizim oradan da savaşa gidenler olmuş . Neyse yıllar sonra savaş bittiğinde savaşa katılanlar geri döndüğünde bu deliyi gördüklerini söylemişler(tam emin degilim kıbrıs savaşı olduğundan) : savaşta uçak kullanan biri demişki tam uçakta bombayı aşağı atacam atıyım mı atmıyım mı diye düşünürken omzuma biri elini koydu sen bombayı at korkma dedi dönüp baktığımda arkamda o deliyi gördüm dediği anda bombayı attım bu anlattığım kişi bombayı geminin bacasından aşağı atmış savaş başladığı anlarda orda olan biri de savaş başlamadan o deliyi görmüş deli ona oturup beklemesini sölemiş adam beklemiş sonra bi bakmış deli yok o anda gideceği yerde savaş çıkmış KSURA BAKMAYIN DAHA ÖNCE HİÇBİ FORUMDA AZI YAZMADIM AMA BEĞENİRSENİZ +REP:laugh: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Archnight Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 pek bişey anlamadım ki deli bu ne yapıcağı mı belli olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 ne deliymiş be.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 savaşta uçak kullanan biri demişki tam uçakta bombayı aşağı atacam atıyım mı atmıyım mı diye düşünürken omzuma biri elini koydu sen bombayı at korkma dedi dönüp baktığımda arkamda o deliyi gördüm dediği anda bombayı attım bu anlattığım kişi bombayı geminin bacasından aşağı atmış Eğer geminin bacasından soktuysa muhtemelen deniz üstünde uçuyordur. Deniz üzerinde uçan bir savaş uçağının mutlaka hedefi vardır. Ki her savaş uçağının bir hedefi vardır. Yani atayım mı atmayım mı diye tereddüt etmezler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
empoze Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 Bende Elazığdayım ama daha önce hiç duymamıştım bunu ama burada buna benzer hikayeler çok anlatılır.Kardeş Elazığlı birini de görmek güzel tanişmak isterim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
prensnuada Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2011 bu adam geminin üstünden geçerken neresine atacagını düşünüyo empoze uzmanlık alanın ne Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2011 pek bişey anlamadım ki deli bu ne yapıcağı mı belli olur Şuana kadar forumda gördüğüm en güzel ve tebessüm ettiğim bir cevap vermişsiniz Sayın Archnight Ayrıca bu gibi şehir efsaneleri hemen her şehirde vardır. Benim duyduğum hatta imana geleni gördüğüm bile vardır. Deli veya yarım akıllı diye tabir ettiğimiz insanlardan bazılarının tepe ve 3. göz chakraları açılır zaten bizim göremediklerimizi gördükleri için deli deriz onlara.. Ama aslında Allah dostu denilen tabirdedirler. Kimselere ziyanları yoktur kendilerini Allah yoluna vermişlerdir ama kendileride aslında bu yolda olduklarından haberleri yoktur. Güzel paylaşımdı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
black_sabbath Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2011 bu anlattığım kişi bombayı geminin bacasından aşağı atmış sen hiç gemi bacası görmedin galiba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2011 hakkaten ya savas ucagı kullanıcak duzeye ulasıpta hadı aslanım dıye yolladıkları pılotun delının yonlendırmesıne ıhtıyacının oldugu enteresan ve bır o kadar ılgınc bunun dısında delı dıye nıtenlendırılen kısı elazıgdan kıprısa ucan savas ucagının ıcıne gelmesı de dusundurmedı de degıl yanı benı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2011 ibretlik paylaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2011 benım yorum mu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
prensnuada Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2011 valla benim duyduğum bu aynen yazdım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.