saiek Oluşturma zamanı: Şubat 10, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 10, 2011 ilginç birşeye benziyo ama fake olduğunu sanmıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 Ne şirin şey miş o öyle gerçekliği şüphe uyandırdı bende ama saçları güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 Ne şirin şey miş o öyle gerçekliği şüphe uyandırdı bende ama saçları güzelmiş şirin? kıvrıla kıvrıla bana gelirken bunun şirin görüntüsünü düşünemem ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 Çok şirinmiş. Her eve lazım. Evcil midir ki.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bjarki Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 Eh artık bunlara da inanmıyoruz değil mi? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 İnsanların birşeyin yarı x yarı y olabileceğine ihtimal vermesi şu çağda ne kadar gülünç. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 medusayı bulduk arkadaşlar yapan cidden güzel yapmış ama haaa =) ben bunu videoda bildiğin hareket etse konuşsa yine inanmam öyle çok film izliyoruzki neleri görüyoruz neleri hareket ettirip konuşturuyorlar =) alien vs predator =) o filmi 70li yıllarda izletsen belki onları gerçek sanarlardı ama şu an o yıllarda değiliz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 Mesajlar mı silindi ? ben yanlış konudamıyım ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 define avcılıgı ıle ugrasan bı tanıdıgım vardı bı keresınde o da bana vucudu yılan ıken kafası baska olan hayvandan bahsetmıstı ama aklımda hıc bole bısı yoktu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 Evet mesajlar silindi.İstemeyerek veya istiyerek yapılan herhangi bir din-ırk-topluluk aşağılanasına yönelik mesajlara izin vermiyoruz. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2011 Teşekkürler bilgi için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 çaktırma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 medusayı bulduk arkadaşlar hhaaahah :D bu güzeldi rapit biraz ürkütücü bişey ama bana gerçekten olabilir gibi geldi :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Suliet Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2011 Oyuncak gibi duruyo saçları kremli gibi ayrıca peruğa benziyo olamaz demiyorum da çok ilginçmiş..Bıyıkları da fena Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2011 oha! sarı saçları var hemde orj. sarı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Suliet Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2011 Ninjalara benziyo bıyık yapısı falan.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aikon Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 Ya arkadaşlar insanlarda veya hayvanlarda yarı yarıya daha doğrusu yarı insan kavramının olamayacağını biliyordum.Bilimsel olarak yapılan çalışmalarda bile hala tam sonuca varılamamışken bu görüntüler şüphe uyandırıyor.Bunu çeken insanlar rahatlıkla dokunabildiklrei gibi halktan insanlar kurumuş şekilde hala saklıyorlar ve incelemek üzere hiç bir bilim insanı almıyor . Çoook ilginç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Phorcys Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2011 barbi saçı gibi saçı var benim saçlarım bile okadar güzel değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dreamy Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2011 Fake bence . Çünkü gerçek olduğunu sanmıyorum ve hareketde etmiyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Yok artık bu gerçek olamaz ya o şey inliyormuydu ? insan başlı ve kollarıda vardı gerçek olacağını düşünemiyorum ben .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 Ya sabah sabah dikkatimi çekti konu bakayım dedim ama ''Houston, bir sorunumuz var...Sayfa açılmıyor '' yazıyor verdiğiniz linkte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 Gerçekten inandirici gelmiyor :-) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hortlana Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2011 Benim bildiğim insan başlı yılan lokman hekim efsanesinde var ben bitek ona inanırım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Countess Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Link kırık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.