AurorA Oluşturma zamanı: Şubat 11, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=YocXVa5P_ao King Diamond - Voodoo Saturday evening Cumartesi akşamı A narrow path runs along the river Nehir boyunca dar bir yol uzar From the burial ground you might see it Görebileceğin mezarlıktan Leading to a temple of secrets Sırlar mabedine rehberlik eder Where they meet once a week...to dance and feast Haftada bir buluştukları yere... dans etmek ve şölen için Lula is dancing to the voodoo drums Lula voodoo davullarına dans eder Twisting, turning, round and round Bükülür, döner, evirir ve çevirir She is ready to receive the LOA LOA'yı kavramaya hazırdır She is ready for the God Tanrı için hazırdır This one is Damballah Bu Damballah Voodoo, voodoo, voodoo Voodoo, voodoo, voodoo Total emptiness inside İçeride bütünüyle boşluk As Damballah gets ready for her ride Damballah sürüş için hazırlanırken Casting out from Lula's head Lula'nın kafasında rolü biçilirken One of two souls that seems to be dead İki ruhtan biri ölü gibi görünür Traveling deep in a trance Derin bir transta yolculuk eder Lula's legs are getting weak Lula'nın bacakları güçsüzleşir "The LOA has seized its horse" ...sssssss "LOA onun atını ele geçirirken"....ssssss Lula is not the one that's speaking now Şu an konuşan kişi Lula değil Lula is not the one that's lying now Şu an yalan söyleyen kişi Lula değil Drink, drink girl, drink the chicken's blood İç iç kızım, tavuğun kanını iç Drink, drink girl, drink and feed the God İç iç kızım, iç ve Tanrıyı besle If this is all you think they do, oh you better think again Eğer onların yaptığını düşündüğün şey bu ise, tekrar düşünsen iyi edersin Cause there is so much more to voodoo, oh than meets the eye Çünkü voodoo'da daha çoğu var, oh sonra gözler buluşur Voodoo, voodoo, voodoo Voodoo, voodoo, voodoo Human hair on waxen dools, pins through their knees Mumdan yapılmış bebeklerde insan saçı, dizlerinde iğneler Pins through their little heads, and through their bellics Küçük kafalarında ve karınlarında iğneler Ahh they're coming to get you, they're coming for you Ahh onlar seni almaya geliyor, senin için geliyorlar Ahh they're coming to get you, they're coming for you now Ahh onlar seni almaya geliyor, şimdi senin için geliyorlar Voodoo, voodoo, voodoo Voodoo, voodoo, voodoo... Voodoo..... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=W3ISG1gMyrQ King Diamond - Sleepless Nights I cannot sleep at night Geceleri uyuyamıyorum That's what the day is for anyway Her şeye rağmen gün bunun için And as the clock strikes midnight Ve saat gece yarısını vurduğunda I hear "THEM" dancing at the graves "ONLARIN" mezarlıklarda dans ettiklerini duyuyorum singing to My mind Zihnime şarkı söylüyorlar killing the pain...sleepless nights...sleepless nights Acıyı öldürmek... Uykusuz geceler... Uykusuz geceler I cannot sleep at night Geceleri uyuyamıyorum That's what the day is for anyway Her şeye rağmen gün bunun için And as the clock strikes midnight Saat gece yarısını vurduğunda only "THEY" can let us meet Sadece "ONLAR" bizi buluşturuyorlar even though she's dead now Her ne kadar o şimdi ölü olsa da I gotta see her again...sleepless nights...sleepless nights Onu tekrar görmeliyim... Uykusuz geceler... Uykusuz geceler I cannot sleep at night Geceleri uyuyamıyorum I will do anything to see Missy again Bayanı(özlenileni?) tekrar görmek için her şeyi yaparım "Then let us make You an eternal deal "O zaman seninle sonsuz bir anlaşma yapalım You will attend to the graves Mezarlara katılacaksın You'll give us the house back and keep in mind Bize evi geri vereceksin ve aklında tutacaksın that we only come here at night". Buraya sadece geceleri geldiğimizi". So we made the deal under the starry night and Yıldızlı gecede anlaşma yaptık ve "AMON" belongs to "THEM" now... "AMON" şimdi "ONLARA" ait... I feel the dawn coming My way Yoluma şafağın geldiğini hissediyorum And as the sun breaks up the dark Güneş dağılırken karanlıkta I can't hear "THEM" dance no more "ONLARIN" danslarını artık duyamıyorum There's no voices Hiç ses yok killing the pain...pain...pain Acıyı öldürmek... acı... acı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 Ama ben senden bunların çevirilerini de beklerdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 bir ara çeviririm demiştim ama çevirmeye başladım bile Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 Ahanda çevirdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bjarki Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 [video=youtube;mhaV-fsG3rE]http://www.youtube.com/watch?v=mhaV-fsG3rE Abigail, don' t you think I know what You' ve done, abigail I'll get a priest, he will know How to get her soul back Oh Jonathan, this is miriam Our time is out Remember the stairs, it' s the only way Abigail, nothing I can do but give in, abigail Jonathan, I agree... Yes I do I am alive inside your wife Miriam' s dead, I am her head... Soon I'll be free. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 [video=youtube;mhaV-fsG3rE]http://www.youtube.com/watch?v=mhaV-fsG3rE Abigail, don' t you think I know what You' ve done, abigail Abigail, ne yaptığını bilmediğimi mi sanıyorsun abigail I'll get a priest, he will know Bir rahip alacağım, o bilecek How to get her soul back Onun ruhunu nasıl geri alabileceğini Theme: mike Oh Jonathan, this is miriam Oh Jonathan, bu miriam Our time is out Zamanımız doldu Remember the stairs, it' s the only way Yıldızları düşün, bu tek yol Abigail, nothing I can do but give in, abigail Abigail, yapabileceğim hiçbir şey yok ama teslim ol abigail Jonathan, I agree... Jonathan, aynı fikirdeyim... Yes I do Evet öyleyim I am alive inside your wife Canlıyım karının içinde Miriam' s dead, I am her head... Miriam'ın ölüsü, ben onun kafasıyım... Soon I'll be free. Yakında özgür olacağım. Bunu da çevirdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 Eline sağlık süpersin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 sen iste yeter ki boynuzsuz kardeş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.