gizemystery Oluşturma zamanı: Eylül 11, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 11, 2009 (düzenlendi) Videolarda aradım ama bulamadım.Umarım bir videoyu 2.kez eklemiyorumdur.. Şubat 5, 2013 gizemystery tarafından düzenlendi 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2009 HArika bi parca muhteşem birşey cok seviyordum eski parcaları bir yenisi daha eklendi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Client_code Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2009 Çok hoş ya... Kulağı tırmalamayan harika bir tınısı var... tabii John Lennon bu.. başka ne denir ki... teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemystery Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2009 Rica ederim arkadaşlar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2009 Hani gideceğim varsa bile gidemem ki Öylede eli öpülesi bi şarkı işte .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemystery Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2009 Teşekkürler Nevermore.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2xB4dbdNSXY John Lennon - Imagine Imagine theres no heaven Cennetin olmadığını hayal et Its easy if you try Eğer denersen bu kolay No hell below us Altımızda cehennem yok Above us only sky Üstümüzdeyse sadece gökyüzü var Imagine all the people Hayal et bütün insanların living for today... bugün için yaşadığını... Imagine theres no countries Hiç ülke olmadığını hayal et It isnt hard to do Bunu yapmak zor değil Nothing to kill or die for Öldürecek ve uğruna ölecek bir şey yok No religion too Ve din de yok Imagine all the people Hayal et bütün insanların living life in peace... hayatı barış içinde yaşadığını Imagine no possesions Mülkiyetin olmadığını hayal et I wonder if you can Yapabilir misin merak ediyorum No need for greed or hunger Hırsa ve açgözlülüğe gerek yok A brotherhood of man İnsanların kardeşliği Imagine all the people Hayat et bütün insanların Sharing all the world... Tüm dünyayı paylaştığını You may say Im a dreamer Benim bir hayalci olduğumu söyleyebilirsin but Im not the only one ama tek ben değilim I hope some day youll join us Umarım bir gün sen de bize katılırsın And the world will live as one Ve dünya yek vücut olarak yaşar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 aurorax bugün havandasın çok güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 aurorax bugün havandasın çok güzel katılıyorum aynen:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 özlemişim bu şarkıyı... hippi olasım var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neilyoung Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=qE2Vdcv9Q_o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2012 Her dinlediğimde önce dinlendirir beni Imagine, daha sonra ben de hayal kurmaya başlarım böyle bir Dünya ile ilgili. Sanırım hayal olarak kalmaya devam edecek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Topal Kırkayak Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 ( iyi ki doğmuş ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.