saiek Oluşturma zamanı: Şubat 12, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 12, 2011 Amerikalı bilim adamı Ronald Mallett, geçmişte ölmüş babasını kurtarmak için zaman kavramı üzerinde çok araştırma yaptığını ve bir zaman makinesi icat edebileceğini iddia etti. Amerika'nın Connecticut Üniversitesi'nde bir fizik profesörü olan 62 yaşındaki Ronald, daha 50 yıl öncesinde zaman makinesi araştırmalarına karşı ilgi duyduğunu aktardı. Amerikan ve Çin medyasında yer alan bir habere göre daha 10 yaşındayken kalp krizinden babasını kaybeden Ronald, babasının ölümünü aşırı içki ve sigara tüketimine bağlıyor. 'Zaman Makinesi' adlı romanın en sevdiği kitap olduğunu söyleyen Ronald, araştırmaları sonucu zamanın bir çeşit boşluk olduğunu keşfettiğini, bu boşluk içinde ileri geri hareket edilebileceğini iddia ediyor. '120 BİN STERLİNE BİR ZAMAN MAKİNESİ YAPABİLİRİM' Zamanı değiştirmenin sırlarını kavradığını söyleyen Profesör Ronald, "120 bin sterline bir zaman makinesi yapabilirim" dedi. Daha küçük yaşlarda böyle bir hayalinin olduğunu ifade eden Ronald, kısa süre sonra Einstein'ın zaman kavramı ile ilgili teorilerinin yayınlanmasıyla hayallerinin gerçek olabileceğine inanmaya başladığını belirtiyor. Ailesindeki fakirlikten dolayı gerekli araştırmaları yapamayan Ronald, hayallerini gerçekleştirmek için Amerikan hava kuvvetlerine katılma kararı alır. Amerikan hava kuvvetlerinde elektrik bölümünü bitiren Ronald, 1973 yılında profesör unvanını kazanır ve bir akademisyen olarak Connecticut Üniversitesi'nde çalışmalarına devam eder. AMERİKA'NIN TEK SİYAHÎ FİZİK PROFESÖRÜ Yaptığı araştırmalarla büyük ilgi toplayan Ronald Mallett, Amerika'nın tek siyahî fizik profesörü unvanını da elde eder. İcat edeceği zaman makinesinin ünlü İngiliz romanı 'Zaman Makinesi'ndeki kızaktan ya da 'Geleceğe Dönüş' adlı filmdeki araba sistemlerinden çok farklı olduğunu söyleyen Ronald, yuvarlak şeklinde bir lazer çekim alanı oluşturacağını, çekim alanının merkezindeki kuvvetle zamanı hareket ettirebileceğini iddia ediyor. Konuyla ilgili yayınlanan haberlerde, birçok bilim adamı konuya şüpheyle yaklaşıyor olsa da, teorik olarak böyle bir makinenin geliştirilemeyeceğini ise kimsenin ispatlayamadığı ifade ediliyor. Ronald, icat edeceği yeni aletle, filmlerde veya romanlardaki gibi istenilen zamana gidilemeyeceğini, sadece zaman makinesi kurulduktan sonra en erken zaman makinesinin kurulduğu güne dönülebileceğini iddia ediyor. inşallah başarılı olur =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bjarki Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Eski bir haber ama umarım şu an bu makineyi yapmakla meşguldür. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Eski bir haber ama umarım şu an bu makineyi yapmakla meşguldür. Teşekkürler. rica ederim...umarım gerekli destek sağlanır ve en azından yapım çalışmalarına başlamışlardır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CashMon3y Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Bence ''120 BİN STERLİNE büyük bir hint keneviri tarlası eker bir güzel çarşafa sarar 2 çeker ve istediği tarihe gidip gelebilir hatta o zamandan yolcu bile alır ben genelde o şekilde zamanda yolculuk yapınca Geleceğe gidip geliyorum .yada skorsky tipi helikopter kullanıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cassiopeia Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Bence ''120 BİN STERLİNE büyük bir hint keneviri tarlası eker bir güzel çarşafa sarar 2 çeker ve istediği tarihe gidip gelebilir hatta o zamandan yolcu bile alır ben genelde o şekilde zamanda yolculuk yapınca Geleceğe gidip geliyorum .yada skorsky tipi helikopter kullanıyorum ahaha bu başarılı bir yöntem,tasdiklendi ve onaylandı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Archnight Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Zaman eğilip bükülebilinir ki zaten sadece bunu yapabilicek bi sistem gerek.. ama şu var gerçekten gerekli mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Zaman eğilip bükülebilinir ki zaten sadece bunu yapabilicek bi sistem gerek.. ama şu var gerçekten gerekli mi ? bence son derece gerekli bir teknoloji...insalık tarihinin aydınlatılması ve şuana kadar ki geçmişe dair sorularımızın bütün cevaplarını bu sayede bulabiliriz...yepyeni bir dünya düzenine de kavuşulabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burrc Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2011 Mümkün olacağını sanmıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2011 imkansız değil.. ama yapabileceğini sanmıyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.