saiek Oluşturma zamanı: Şubat 12, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 12, 2011 http://www.korkuncvideolar.com/korku/1612-cinlerin-rahatsiz-ettigi-cocuk-videosu-izle.html açıkçası site ve video beni pek tatmin etmedi fakat çok ilginç bir durum fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 bence sahte ayrıca çocuğun yüzünün saklanması nedeninin cocuğun tanınmaması için değil de suratında sürekli bir sırıtma olduğundan böyle bir şeye gerek duyduklarını düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 bence sahte ayrıca çocuğun yüzünün saklanması nedeninin cocuğun tanınmaması için değil de suratında sürekli bir sırıtma olduğundan böyle bir şeye gerek duyduklarını düşünüyorum sanmıyorum çocuk ciddiye almasa bağırması gereken durumlarda bir çuval incir berbat olurdu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 aslında ciddiye aldığını düşünüyorum en azından ciddiye almaya çalışıyor fakat gülmemek elinde değil gibi sandalye ve duvar kenarından çekilip alındığında yüzünde bir sırıtma var ama yanılıyor da olabilirim yine de gülüyor ya da gülmüyor olsun sahte olduğunu düşünüyorum bu arada teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2011 rica ederim...beni gerçekçilik konusunda pek tatmin etmemişti site ve video 4x4 lük değil ilginç buldum ve paylaştım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.