nevermore Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2011 Konuyu açmadan belirteyim sanki daha önce açmıştım gibi geliyor . Ama aramadığım yer kalmadı . Mevcut ise yönetici arkadaşlardan özür dilerim .. Şarkıyı bilmneyeniniz yoktur sanırım Hani müslüm baba söylese jiletler havada uçuşur . Alkollü iken dinlemek caiz değildir She's gone, Out of my life. I was wrong, I'm to blame, I was so untrue. I can't live without her love. In my life There's just an empty space. All my dreams are lost, I'm wasting away. Forgive me, girl. Lady, won't you save me? My heart belongs to you. Lady, can you forgive me? For all i've done to you. Lady, oh, lady. She's gone, Out of my life. Oh, she's gone. I find it so hard to go on. I really miss that girl, my love. Come back into my arms. I'm so alone, I'm begging you, I'm down on my knees. Forgive me, girl. Lady, oh, lady. My heart belongs to you. Lady, can you forgive me? For all i've done to you TÜRKÇE MEALİ Gitti o,hayatımdan çıktı Hatalıydım,suçluydum,o kadar yanlıştım ki... Onun aşkı olmadan yaşayamam. Hayatımda sadece koca bi boşluk var Bütün hayallerim kayboldu,affet beni sevgilim. Kurtarmayacak mısın beni leydi Kalbim sana ait. Affetmeyecek misin beni leydi Sana bütün bu yaptıklarımdan sonra..? Leydi,ah leydi... Gitti o,hayatımdan çıktı. Ah,gitti o... Devam etmek benim için o kadar zor ki.. O kızı gerçekten özlüyorum,sevgilim.. Kollarıma geri dön, O kadar yalnızım ki.. Yalvarıyorum sana, Dizlerimin üstüne çöktüm Affet beni sevgilim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sting Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2011 Uzun zamandır dinlemiyodum bunu hatırlatmış oldun nevermore hemde tam gece öncesi Teşekkürler ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2011 Gece öncesi dostum istanblue ve shes gone .. yap bunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.