nevermore Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2011 TERCÜMESİ Nobody's Fool Dökülen gözyaşlarını sayıyorum Gözlerimden dökülüyorlar Bin yıl geçmiş gibi Ayrıldığımızdan beri Seni telefonla arıyorum Ama cevap veren yok O yüzden tek başıma oturuyorum Artık farkına varmalısın Senin soytarın değilim Kimsenin soytarısı Kimsenin soytarısı Ben soytarı değilim Bir daha asla asla hayır hayır Sen kendi yoluna ben kendi yoluma Her iki yoldan da geçilmiş Bir hız değişimi ararken Hayat daha iyi olmalı Bir onluk kazanmak için bütün kalbimle bağırıyorum Ve o onlukla senin aşkını satın aldım Ama şimdi fikrimi değiştirdim Senin soytarın değilim Kimsenin soytarısı Kimsenin soytarısı Ben soytarı değilim Kimsenin soytarısı Kimsenin soytarısıbir daha asla hayır hayır Kimsenin soytarısı Kimsenin soytarısı Ben soytarı değilim Kimsenin soytarısı Kimsenin soytarısı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.