sudem Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2007 Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2007 (düzenlendi) Nisan 8, 2013 AurorA tarafından düzenlendi ölü resimler temizlendi 1 Alıntı
bonibon Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 Ayy inanamıyorum bir anda hayallere daldım resmen:) En çok 4. resmi beğendim orada olmak isterdim yani şimdi. Teşekkürler sudem:) 1 Alıntı
sudem Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 Yazar Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 ewett canım ya ne güzell uyunur biliyormusunn.. yaylada evinin balkonunda olçak bu miss gibi yayla havası ala ala uyuyaçann ohh bee Alıntı
sensizim Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 cok güzeller ya saol... Alıntı
Nora Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 Üff sudem naaptın ya:) Ağırlık çöktü üstüme görür görmez valla... Alıntı
Firdevs Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 uuu zaten uykum vardı gece uyurken bu kareler gözümün önüne gelicek daha kolay uyurum heralde Alıntı
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 çok sağol artık hangi yatagı almam gerektiğini öğrendim Alıntı
Firdevs Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 dimi ne kadar da rahattır şimdi onlar,,, bizi bekliyo resmen baksana astrala çıkmak için özel gnoxis hamakları... Alıntı
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 hamak dediğinin bir ağırlığı olurya ne bunlar böyle yatak yorgan nevresim takımı filan hem hamak çeşitleride değil son resimde kız çeşitleride var:p ama iyiymiş yinede çok severim ben kendi hamağımı piknik yapasım geldi uykumda geldi offff:( Alıntı
cambaz Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 tam zamaninda karsima cikan konu:D ben besinci rsimdekinde olucam,ararsaniz ordayim ama uyandirmaya calismayin uyanmam zira 2 gun boyunca kesintisiz uyuycam, iyicegeleeeeer:) ben suzuluse geciyorum kimse kapmasin benim yerimi... Alıntı
sudem Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 Yazar Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2007 hepinize iyi uykular sevgili arkadaşlarr:) Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.