Who Oluşturma zamanı: Şubat 16, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 16, 2011 http://www.disclose.tv/action/viewvideo/1784/Video_Proof_of_Paranormal_Activity/ Ohio'da meydana gelen paranormal nedenini bulmaya çalışıyorlar.Video kayıtlarında "paranormalfaaliyetler " saptıyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2011 teşekkürler paylaşım için çok ilginç bir video..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2011 Video bana sınır ötesi programını hatırattı.Eğer rtük izin verse bunun gibi bir program bizim ülkemizde de gösterilmeye devam ediyor olucaktı ne güzel. Videonun içriğine zaten yapıcak yorum bulamıyorum.Bunun gibi bir evde geçti çocukluğum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2011 hiç yabancı olmadığım aktiviteler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2011 site blocked dio bi bakarmısınız videoyu merak ettim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2011 site blocked dio bi bakarmısınız videoyu merak ettim. Bende sorunsuz açılıyor.Büyük ihtimalle DNS ayarlarında sıkıtı var senin.Ktunnel den girmeyi dene. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2011 Bende sorunsuz açılıyor.Büyük ihtimalle DNS ayarlarında sıkıtı var senin.Ktunnel den girmeyi dene. dediğinizi yaptım oldu teşşekürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 bu kadar belirgin olmasada böyle bir evin içindeyim ama keşke daha fazlasını yaşasam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 bu kadar belirgin olmasada böyle bir evin içindeyim ama keşke daha fazlasını yaşasam Algılarınızın kabul etiği kadarını yaşarsınız çoğu zaman , algılarınız açıldığında ise gerçerkle yüzleşirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CrosHifSeyTan Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2011 durugörümü kaybettim be : ( Video süper ama ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Santaz Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2011 Yabancı değil.. Ama bunlar resmen çağırıyorlar sanırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2011 video açılmıyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2011 ne günlerdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2011 İyi hoş güzel. Yaşanabilir. Onlarda bir varlık niye korkalım ki varlıklardan değil mi? Onlarda bizden korksun o zaman. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasannha Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 videoyu bende acamadım ktunneldende denedim ordan da olmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burrc Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Link kırık birisi ilgilensin...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Video bu muydu ? hatırlayan söylesin de ona göre ilk sayfaya ekliyeyim.Şimdi program tamam da hangi bölümüydi hatırlayamadım. http://www.youtube.com/watch?v=HJPVadG7tqQ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 video süper eğer varlıkların tek yaptığı buysa sorun yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Countess Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Linkler kırık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aysenakkaya Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2014 Ed ve eşi bana korku seansı filmini hatırlattı paranormal olaylarda uzmanlar onların adlarını görmek bile videoyu etkileyici kıldı kendi adıma . teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2014 Ed ve eşi bana korku seansı filmini hatırlattı paranormal olaylarda uzmanlar onların adlarını görmek bile videoyu etkileyici kıldı kendi adıma . teşekkürler korku seansı filmine bayılıyorum yahu ed ve eşide gerçek hayatta demologdu felan ama filimde mecburi olarak abartı vardı(insanların ilgisini çekmek için lazımdı olmayacak saçmalıklar vardı tabii) ama herşeye rağmen çok güzel bi filimdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2014 bu kadar belirgin olmasada böyle bir evin içindeyim ama keşke daha fazlasını yaşasam Ben de tam olarak bunu istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.