tugba Oluşturma zamanı: Nisan 5, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 5, 2007 (düzenlendi) Bu da Sütlaç.. Küs müyüz_? http://img169.imageshack.us/img169/9894/ksmyzla4.jpg İnsanın insanla geçinemediği dünyada çocuk ve hayvan birlikteliğine ve O içten masum yaklaşıma çok güzel bir örnek.. Nasıl da duygu yüklü bir fotoğraf bu bir kedi ve bir çocuk masumiyet,saflık, hayatı yaşanılır kılan bir fotoğraf bu..) Arkadaş ) Hatırlarmısın can arkadaşım birbirimize sığınışlarımızı........... artık nerdeyse şafak söker...biz ayrılmak istemezdik ne tuaf....şimdi bir çay içmeye vakit ayırmıyoruz... o soğuk kış günlerinde önce beni eve bırakır... sonra sen salınırdın....şirintepeye doğru... arkandan kaybolana kadar sana bakardım.... bilirdim aslan gibiydin..bir şey olmazdı... ama ben yinede endişelenir....sabah ilk iş sana uğrardım..... hemen tok olup olmamamı saymaz...ekmek kızartır yağ ve peynir sürerdin..... üf!..ne güzel olurdu....valla hiç hayır demezdim..... üstüne bir demlik çay az gelirdi... sonrası malum...hayallerimiz başlardı... aşklarımızı anlatır....garipliğimizi hiçe sayılmışlığımızı sorgular dururduk... hiç ayrılmazdık....ben sende sen bende kendimizi unutur dururduk... Taş Köprüden Koştum Büyük Saat Yönüne Yangın Var Sandım Geçenler Hepsi At Üstünde Tokmağını Vurmasan Olmaz Mı Diyesim Geldi Kazancı Rüsteme Ama Anladım Ki Yaptığı Aslında Ufaklığıma Öykünme Dinle Yapılanı Ve Gör Yalın Ayak Nefessiz Ölmek Üzere Bir Gece De Adam Olanı Dün Gece Kıyametin Son Alameti Yaşandı Görmediysen Aç Camını Bak Atom Bombasından Yirmi Kat Daha Fazlaydı Yaşandı Ve Bitti Diyorsun İçinden Ölen Senin Annen Değil Tamda Beni Doğurandı Anladıysan Elini Kaldır Yabancı Bundan Daha Fazla Bir Zulmü On İki Yaşım Daha Fazla Kaldıramazdı ...... Bulduğumuzda Çocuk Yolda Ve Çıplaktı Yaşadığını Anlatsa Dinlerdik Ama.... Bir Daha Hayata Konuşmadı..., Not: mustafa babasının yanında taş köprüde ikinci el kıyafetler satmaya çalışan ufak bir çocuk çalışan ve para kazanmak uğraşında olan bir çocuk annesi öldü belki belki yalnız ama minareler gibi dimdik ayakta. http://img165.imageshack.us/img165/4804/takprdenkotumqu3.jpg Hayat Bilgisi.. http://img165.imageshack.us/img165/1032/hayatbilgisiqa0.jpg Bir çocuk tanıdım Çocukluğundan geliyordu nefreti Nefreti sırladı düşlerini ilk ayağa kalktığı anda öğrendi düşmeyi düşünce kaldırmadı annesi çabaladı ve tutundu hayata çocuk koş bak yeni şehirlere yeni otobüsler kalkıyor çocuk koştu Otobüs duraklarının beklemelerinde tek otobüs vardı Rötarlı O da kendi içine kalkan Beyninden kalbine Gizlendi Eski arabanın körüklerine yaslayıverse sırtını, ısıtsa ısıtsa Kalbine gitmesede olur şöför amca migdemde açlıktan düğümlü ders hayat bilgisi yalnızlık bir külkedisi. Rulo katlar da pek lezzetliymiş..:hahah: Dilerim bu gülen güzel yüz gülmeye ömür boyu devam eder.. Hiçbir çocuk bu durumu haketmiyor..[/color] Kimse onun derdini anlayamıyordu istedii tek sey ise diğerleri gibi cocuk olmaktı.. Çırak Mustafa.. Eminim bu fotoğraf için bir çok kişi farklı düşünüp, aynı noktada birleşir... çocuk yaşta işçi çalıştıran bir ülkenin fertleriyiz hala maalesef. Sen Üzülme !.. Birgün gelir tüm kapılar yüzüne kapanabilir. Kendini küçük bir çocuk gibi savunmasız hissedebilirsin. Evet, hayat her zaman cömert davranmaz bize, hatta çoğu zaman acımasızdır. Ama unutma ki; “her şey bitti” dediğin anda bile, aslında "bir şeyler" daha yeni başlıyordur. Düşün ki daha hayatının en güzel anlarını yaşamadın, onlar yarınlarında…] Çocuk ;geleceğimizdir,umuttur...Kapı ;her an açılma ihtimali olduğu için yine umuttur...O zaman karamsarlık yok ,var olanın kıymetini bilip dört elle sarılmalıyız yaşama...İnsanlar büyüdükçe kapılar küçülür ,hatta o kadar ki bir çok kapı izin vermez içeri girilmesine...Ama çocuk olmak ne kadar güzel değilmi...Her kapıdan kolayca girecek kadar küçük ve hiç hesapsız konuk edilecek kadar masum.... Filistinli bir küçük Yavrucak.. Sevgiyi anlatan sımsıcak bir kare Kuş' u yakalamak.. kanatlarında yedi şehir kanatlarında vebalı şehirlerden yedi renk terkedilme vaktinin çok ötesinde zamanın pek az gerisinde kuş yakaladı çocuklar vurulmasın diye kuş yakaladı çocuklar zindamların demir kafeslerin içinde eylüldü onikisindeydi gece öldü çoğu kantaları kırıldı diye kimisi uçtu memleketten çok ötede yabancı bir ülkeye kanadı kırıklara umudu yitiklere on sekizinde bir gecede büyüyenlere kuş yakaladı çocuklar beyaz olsun barış olsun diye.. Tutunuş .. ) tutunuş daha büyümedim ben hala senin sevgin ve ...................şevkatin korkusuz kılar beni oyun oynadığım oyuncağım sen dünyam sen ..........hayatım sen parmaklarına sımsıkı sarılıp ............................hayatı öğrenmeye çalışan'sa .................................................. ......ben. Tüü Tüü MaşaALLAH MaşaALLAH.. _________________ Bir sabah, Zaman? durdurdun sen... Ayr?l??? ekledin sonbahara Mevsimin bütün bulutlar?, Gözlerimde birikti de Ben ya?amad?m bak??lar?na... Nisan 8, 2013 AurorA tarafından düzenlendi ölü resimler temizlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boggyhillocks Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2007 mutluluğu hakettiğini düşündüğüm masum ve saf düşünceli bu minik insanların iyi olamamasını gerektiricek ne neden vardı acaba... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2007 birçok nedenleri vardır canım yani resimdede anlattıgı gibi küçük yaşta çalışmaları kimsesiz olmaları yanlız olmaları çocukluklarını yaşayamamaları ve savunmaya isliye muhtaç olmaları vs birçok neden olabilir onlarıda masum ama mutsuz yapan budur belki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2007 allah hepsine yardim etsin ne diyelim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.