tugba Oluşturma zamanı: Nisan 5, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 5, 2007 bir kız ne bekler Beyaz Atlı Prensini (At Beyaz Değil Ama İdare Edin) Uzun Boylu, Siyah Saçlı, Yakışıklı Kocaman Bİr Evi Olan, Süper Bir Arabası Olan, Parayı Hiç Umursamadan Yakabilecek, Ve Sadece Kendisini Sevecek Olan Bir Erkeği tabiii bulursa işte sonuçç ara araa bulursunn mezarda mutsuz son Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2007 :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2007 Daha makul şeyler beklemek lazım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2007 Beni büyük bi evim,süper bi arabam ve yakacak kadar param olduğu için bekliosa daha çok bekler:)Bunlar olsa da beni sırf bunlar için isteyen bi hatun zaten asla elde edemez:)Aslolan aşktır...En azından ben hala buna inanıyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2007 whitepower sence varmıdır ya gerçek aşkk...gerçek aşklar hep tek taraflı yaşanıyor herhaldee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2007 çok şey beklemiş kendileri :Dbiraz yattan kattan da uzak durmak lazım ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2007 Benim için gerçek aşk söz konusu olursa Parayı hiç umursamadan yakabilecek şıkkı hariç hepsini verebilirdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2007 Ben gerçek aşkın olduğunu biliyorum sudem:)Bence içinizde az da olsa gerçek aşkın peşine düşme isteği warsa,gözünüzü kapatıp yola düşün derim...Ama sonra çekme ihtimaliniz oldukça yüksek olan acıların ihalesini bana bırakmayın...En ufak duvara çarpmada ağlanıp sızlanacaksanız ve bırakacaksanız gerçek aşkın peşini;zaten ona asla ulaşamayacaksınız... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2007 hiç bi zaman bi erkegi bekleyerek ömrümü harcayamam ... daha dünyayı görecem ben... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_princess Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 Whitepower sana katılıyorum evet aşk var acı versede var...Ve gerçekten seven bir insan bunların hiçbirtanesini istemez sadece o kişiyi ister.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2009 Bilmiyorum açıkcası evi arabayı bekleyen birinin gerçek aşk gibi bir beklentisi olmas büyük ihtimalle gerçek aşkı bekleyen birini anlatıyorsak ev araba ve para olayı kaldırılmalı bence bu ne ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PembePanjur Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2009 püfff hiç aklımın ucundan geçmeyen şeyler ev araba kdsjdklj Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2009 hayatta ilk önce tanrım için sonra eşruhum olduğuna inandığım bayan için herşey ama herşey yaparım , ve sadece 2si için canımı verecek derecedeym, zaten hayatta 2li ilişkilerde özellikle anlayış +saygı çok önemlidir benim için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wings_ Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2009 bu kadar çok şeyi aynı anda istememek lazım en ve tek önemli olan şey aslında "Sadece Kendisini Sevecek Olan Bir Erkek" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 ben aşka inanmıorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2010 o kadar beklicemi sanmam.. yinede her genç kızın hayali Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DonukSerap Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2010 komiksiniz yha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2010 Vay be konu 2007 de acılmıs.. : ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.