Instinct Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2011 Acaba Açtığımız Konuları Sonradan Silebiliyor muyuz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Şu ana kadar hiçbir konunun silindiğini görmedim..Neden ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Sanırım açtığınız bölümle ilgili mod silebiliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Instinct Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Bir Sorunum Yokda Bir Konu Açıcam Sonradan Silip Daha farklısını açmak istsm mod silbilck yani ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Kitler konuyu ,,sonra konu tarihe karışır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Horus Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 yaw bişi soracam ben kullanıcı ismini değiştirebiliyormuyum ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 yaw bişi soracam ben kullanıcı ismini değiştirebiliyormuyum ? Bazı zamanlarda admin nick değiştirme kampanyası başlatıyor. O zaman ona özel mesaj atıp değiştirebiliyorsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Horus Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 hmm teşekürler ne zaman olduğuyla ilgili bir fikrin varmı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 İlgili kişi Nora Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Horus Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 tekrar teşekür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Ne demek ama yenilere yardım etmenin en kötü yanı ne biliyor musun? + rap vermeyi bilmiyorlar:)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Bildiğim kadarıyla konuyu özel bir istekle sildirebilirsiniz sizin yayınladığınız bilgiler sonuçta zorla tutacak değiller Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Silinecek konu niye açılır? Konu silme görev ve yetkisi ilgili moderatörler ile yöneticilere aittir. Talebinizi o kişilere iletin. ColdHeart; konu silindiği için görmemiş olman mantıklı. Nick değişimi taleplerini de admine iletmeniz lazım,takdir yine onların. Ayrıca o konuyu sırf o kişi açtı ve silinmesini de o istiyor diye silinmesi mecbur hale gelmez,takdir yetkili kişinindir,silinmemesine hükmedebilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 ColdHeart; konu silindiği için görmemiş olman mantıklı. Espiri yapmadım dostum.Saçma sapan açılmış bir çok konu gördüm ve bunların hiçbirinin silindiğini hatırlamıyorum.Genel olarak konu içeriğinin silindiği ve konunun kitlendiğini gördüm. Nick konusunda da her zaman değiştirmiyor adminler.İstersen eski konuları açıp bakabilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Espiri yapmadım dostum.Saçma sapan açılmış bir çok konu gördüm ve bunların hiçbirinin silindiğini hatırlamıyorum.Genel olarak konu içeriğinin silindiği ve konunun kitlendiğini gördüm. Nick konusunda da her zaman değiştirmiyor adminler.İstersen eski konuları açıp bakabilirsin Dostum Bu konuları bildirirsen emin ol silinir (gerçekten silinmesi gerekiyor ise ) ancak biraz insiyatif kullanıyoruz . Bazen sizin için saçma olan bizim için çeşitli sebeplerden sacma olmuyor olsa dahi 'dur bakalım ' diyoruz . Ayrıca konunun kilitlenme sebebi şudur , konu kilitlenir altına kilitlenme sebebi yazılır . Ve bir kaç gün sonra silinir . Konuyu açan üyenin ve diger üyelerin görmesidir burada amaç . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Acaba Açtığımız Konuları Sonradan Silebiliyor muyuz ? Umarım cevabı almışsındır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.