Jump to content

Yetenek Sizsinizdeki İran'lı Yarın Yarı Finalde

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

öncelikle forumda yeni sayılırım konuyu yanlış yere açtıysam affola

bilmem geçen bölümü izledinizmi ama aref programda kaşık bükmüştü yarın da farklı çalışmalarıyla yetenek sizsinizde olacak.Ben beğendim şovunu sizler neler düşünüyorsunuz ? izleyecekmisiniz yarın ? yaptıkları gerçekten yetenek mi yoksa göz yanılması mı cevaplarınızı bekliyorum :D

Yanıtlama zamanı:

Asıl yetenek kaşığı bükmesi değil öyle bir ortamda o enerjiyi açığa çıkartacak konsantrasyonu sağlayabilmesidir.

Yanıtlama zamanı:
Asıl yetenek kaşığı bükmesi değil öyle bir ortamda o enerjiyi açığa çıkartacak konsantrasyonu sağlayabilmesidir.

Gerçekten öyle onca seyircinin önünde yapması yetenek gerektirir.

Yanıtlama zamanı:

Sadece telekinetik bir yeteneği olduğunu düşünüyorum..sayı toplamadada kağıt değiştiriyor kartları bulmasndada zaten kartlarda 2 seçenek vardı diye düşünüyorum biri Brad Pitt Diğeride Angelina Jolie ydi.Erkek mi kızmı diye soruyo oda erkek diyor ve böyle biliyor..Ama bence..Ha Kesimi Güzeldi ama :)

Yanıtlama zamanı:

Bence yaptıklarının ilüzyon olma ihtimali yüksek ama kaşık cidden güzeldi. nevermore'un da dedigi gibi öyle bir ortamda o enerjiyi toplayarak yapabiliyorsa gerçekten mükemmel..

Yanıtlama zamanı: (düzenlendi)

chrıs angel kadar olmasa da ızlenebılırlıgı yuksek kısı bakalım daha neler cıkıcak sapkadan :D

danny tarafından düzenlendi
imla hatası
Yanıtlama zamanı:

Numaraların en basiti kaşıktı..:) ama şova birşey diyemem.İlk izlediğimde de etkilenmiştim.Nasıl yaptığını öğrendiğimde de.:)

Yanıtlama zamanı:
chrıs angel kadar olmasa da ızlenebılırlıgı yuksek kısı bakalım daha neler cıkıcak sapkadan :D

Tabi Yani Criss Angel Üzerine tanımam hem o sadece İlizyon değil Levitasyon Flnda var :)

Yanıtlama zamanı:

chrıs derı ıcınde para gezdırmekten su ustunde yurume kadar cesıt cesıt ısler yapıyor bır ara kendını kelepceletıp kasanın ıcıne gırıyor kasayı kaldırıyorlar 2 dakıka sonra kasa dusucek 10 sanıye kala kelepceden kurtuluyor kasa dusuyor bır bakıyoruz chrıs seyırcılerın arasından mesrubatla cıkagelıyor :D

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar arefin şovunu izledinizmi şoktayım hala:p yaptıklarında hile yok gibi görünüyor yine herkezi şaşırtmayı başardı ;) böylesini ilk defa görüyorum...

Yanıtlama zamanı:

Yok bu seferki performansının acunun tv programı yapımcılığıyla doğrudan alakalı olduğuna eminim.Hadi böyle yaptı desin biriler diye merakla bekliyorum

Yanıtlama zamanı:

Güzel şov :)

Efendim evde oturuyorduk sakin sakin sonra şov bitince herkes - İranlıya benzemiyor bu, gözleri de bir değişik zaten şeytan gibi bakıyor, cinlerle kafirlerle ilişkisi var falan demeye başladı. O halde şovu etkili olmuş olsa gerek.

Yanıtlama zamanı:
Güzel şov :)

Efendim evde oturuyorduk sakin sakin sonra şov bitince herkes - İranlıya benzemiyor bu, gözleri de bir değişik zaten şeytan gibi bakıyor, cinlerle kafirlerle ilişkisi var falan demeye başladı. O halde şovu etkili olmuş olsa gerek.

Cin ve iranlıya benzememe muhabbeti evde de döndü:D ama baya güldük,eğlendik.

Yanıtlama zamanı:

Biraz önce acun arefle az sonra kısa bir konuşma yapıcaz tabi bu gösterisini nasıl yaptığını atlatmicak yoksa bana karşı duygularınız değişebilir derken pot mu kırdı :D:devil:

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...