ugur3495 Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2011 öncelikle forumda yeni sayılırım konuyu yanlış yere açtıysam affola bilmem geçen bölümü izledinizmi ama aref programda kaşık bükmüştü yarın da farklı çalışmalarıyla yetenek sizsinizde olacak.Ben beğendim şovunu sizler neler düşünüyorsunuz ? izleyecekmisiniz yarın ? yaptıkları gerçekten yetenek mi yoksa göz yanılması mı cevaplarınızı bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Asıl yetenek kaşığı bükmesi değil öyle bir ortamda o enerjiyi açığa çıkartacak konsantrasyonu sağlayabilmesidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ugur3495 Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Asıl yetenek kaşığı bükmesi değil öyle bir ortamda o enerjiyi açığa çıkartacak konsantrasyonu sağlayabilmesidir. Gerçekten öyle onca seyircinin önünde yapması yetenek gerektirir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Instinct Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Sadece telekinetik bir yeteneği olduğunu düşünüyorum..sayı toplamadada kağıt değiştiriyor kartları bulmasndada zaten kartlarda 2 seçenek vardı diye düşünüyorum biri Brad Pitt Diğeride Angelina Jolie ydi.Erkek mi kızmı diye soruyo oda erkek diyor ve böyle biliyor..Ama bence..Ha Kesimi Güzeldi ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Bence yaptıklarının ilüzyon olma ihtimali yüksek ama kaşık cidden güzeldi. nevermore'un da dedigi gibi öyle bir ortamda o enerjiyi toplayarak yapabiliyorsa gerçekten mükemmel.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Instinct Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 evet o konuda bir lafım yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 (düzenlendi) chrıs angel kadar olmasa da ızlenebılırlıgı yuksek kısı bakalım daha neler cıkıcak sapkadan Şubat 19, 2011 danny tarafından düzenlendi imla hatası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Numaraların en basiti kaşıktı.. ama şova birşey diyemem.İlk izlediğimde de etkilenmiştim.Nasıl yaptığını öğrendiğimde de. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Instinct Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 chrıs angel kadar olmasa da ızlenebılırlıgı yuksek kısı bakalım daha neler cıkıcak sapkadan Tabi Yani Criss Angel Üzerine tanımam hem o sadece İlizyon değil Levitasyon Flnda var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 chrıs derı ıcınde para gezdırmekten su ustunde yurume kadar cesıt cesıt ısler yapıyor bır ara kendını kelepceletıp kasanın ıcıne gırıyor kasayı kaldırıyorlar 2 dakıka sonra kasa dusucek 10 sanıye kala kelepceden kurtuluyor kasa dusuyor bır bakıyoruz chrıs seyırcılerın arasından mesrubatla cıkagelıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Instinct Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Evet ya O Motor la atlarken alev çıkıyo criss yok Seyircilerin arasında nasıl ,i anlayamadm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2011 Bunun konusu vardı zaten tekrar mı gösteri yaptı yoksa. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2011 Birşey soracağım ya bu iranlı bu gece çıkacak mı sahneye? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ugur3495 Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2011 Arkadaşlar arefin şovunu izledinizmi şoktayım hala:p yaptıklarında hile yok gibi görünüyor yine herkezi şaşırtmayı başardı böylesini ilk defa görüyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2011 Yok bu seferki performansının acunun tv programı yapımcılığıyla doğrudan alakalı olduğuna eminim.Hadi böyle yaptı desin biriler diye merakla bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sting Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2011 Fazla izlemediğim için soruyorum hiç canlı yayında yapmış mı bu şovunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2011 Canlı değiL ama üniversitedeki çekimler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2011 Güzel şov Efendim evde oturuyorduk sakin sakin sonra şov bitince herkes - İranlıya benzemiyor bu, gözleri de bir değişik zaten şeytan gibi bakıyor, cinlerle kafirlerle ilişkisi var falan demeye başladı. O halde şovu etkili olmuş olsa gerek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sting Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2011 Canlı yayında yapmamışsa mutlaka vardır bişeyler arkadaşlar Acun kaçın kurrası =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2011 Güzel şov Efendim evde oturuyorduk sakin sakin sonra şov bitince herkes - İranlıya benzemiyor bu, gözleri de bir değişik zaten şeytan gibi bakıyor, cinlerle kafirlerle ilişkisi var falan demeye başladı. O halde şovu etkili olmuş olsa gerek. Cin ve iranlıya benzememe muhabbeti evde de döndü ama baya güldük,eğlendik. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Santaz Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2011 Tabii canlı yayın olmaması ve bunların olabilme ihtimalide enteresan bir nokta.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2011 Aref'in etkisinde kalmamak elde değil ki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ugur3495 Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2011 Biraz önce acun arefle az sonra kısa bir konuşma yapıcaz tabi bu gösterisini nasıl yaptığını atlatmicak yoksa bana karşı duygularınız değişebilir derken pot mu kırdı :devil: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
disturbed Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2011 Beyler videodaki müziği bilen var mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
c1han42 Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2011 Bu adam ya varlıkçı ya telepatici hile mile yok bence Haa 1 tane var Jüriyi satın almış dostlarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.