Instinct Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2011 Arkadaşlar itibar puanları görünse daha iyi olmazmı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Derecelendirme görünüyor,bu da göründügü sonucunu dogurur. Sayısal karşılığını görmek ekstra ne kazandırır? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Instinct Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Derecenin İtibar Puanına Göre Arttığını Bilmiyordum Kusura bakmayın Lütfen.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Ne kusur,önemli degil.. Ben de bunu bilmiyor oldugunuzu bilmiyordum,o yüzden öyle cevap verdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burrc Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 walla itibar puanları nasıl artıyor azalıyor ne kadar ne yapacaksın kardeş takıl işte gnoxis ten iyi sitemi war :S 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2011 Avatarın altında köşede 2 tane simge var. Yıldız olanla mesaj sahibine puan veriliyor,ünlem ile mesaj yetkililere şikeyet ediliyor.. 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.