vampir_kedi Oluşturma zamanı: Şubat 20, 2011 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 20, 2011 Mentalizm Nedir? Sorusuna yanıt olarak; Mentalizm kısacası zihincilik demektir. Zihinle pisişik(psyhcyic) güç denilen akıl gücüyle yapılan işlerdir. Ayrıca Sihirbazlık'da bir branş dalıdır. Mentalizm aklın sınırlarını zorlamaktır.Sonuçta her şey dönüp dolaşıp akla dayanır ve mentalizmin başlangıç noktası budur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2011 Mentalist diyince verilecek örneklerin sonlarında gelmez mi bu adam? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
john constantine Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2011 mentalistler genelde madde yamultmayla uğraşırlar diye biliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2011 Hayır maddeyi yamutmaya çalışmak gibi temel bir amaçları yok bazı gösterilerinin bir parçası bu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2011 Aref kendiside dedi zaten mentalizmle uğraştığını.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apollo Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2011 bu arada mentalist dizisini izleyen var mı? ben çok seviyorum bu diziyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angime Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2011 ben izliyorum tüm sezonları izledim. ama adam herşeyin açıklamasını yapıyo ve 10 numara tahmşnkerde bulunuyo . yani psişik veya doğaüstü hiçbişey yapmıyo adam. he bi de hipnoz yapıyo. süper bi dizi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
safira the mentalist Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2011 ben mentalizmle ugrasiyorum..ama cok usta deilim..3 yildir tek basima calisiyorum...basimda bi usta olsa daha iyisi olurdu..bu arada koyu AREF GHAFOURI hayraniyim...hocam olmasini dilerdim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lioness Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2011 Ben de Aref fanıyım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2011 http://tr.wikipedia.org/wiki/The_Mentalist dizi ama areften daha mentalisttir elemanımız:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
the rain Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2011 (düzenlendi) tam tersi bence başında gelir hangi kanalda bu dizi tek başına nasıl çalışıyorsun Aralık 27, 2011 boynuzsuzgeyikler tarafından düzenlendi ard arda atılan mesajlar birleştirildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackodesssa Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 ya mentalıst dizisini izleyen oldu mu onla bir alakası olabilir mi adam kalp atışlarını yavaşlatıyo hipnoz yapıyo ve amerikan polislerine yardım ediyor yani ben ondan biliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kobra ugur Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2012 eğer MENTALİST dizisini izlersem bende birşeyler öğrenebilir miyim? ---------- Post added at 22:51 ---------- Previous post was at 22:47 ---------- eğer MENTALİST dizisini izlersem bende birşeyler öğrenebilir miyim? bu arada bana birkaç mentalist sırrı verir misiniz? çok seviyorum. discovery channel'da KEİTH BARRY İLE ALDATMACA diye bir proğram var o birkaç sır veriyo ama... eğer sizde yardımvı olursanız şimdiden teşekkürler. ben mentalist takıntıyım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kobra ugur Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 ne yani şimdi ben THE MENTALİST birkaç bölüm izledim.... eğer nasıl yapıldığını söylerse tüm sezonlarını izlerim...nasıl yapıldığını söylüyor mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caylakk Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2018 Paylaşım için teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Toprak123 Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2018 Bilgiler için teşekkürler. Not aldım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.